Bundzinieks no Ventspils Mūzikas vidusskolas, ievietojot internetā ierakstu, kurā bungu kaverversijā atskaņota austrāliešu mūziķes Sia dziesma Chandelier, ieguvis lielu popularitāti.

Kristeram Hartmanim ir 16 gadi. Jaunietis ir no Talsiem, bet mūziku turpina apgūt Ventspils Mūzikas vidusskolā. Kristers interneta videovietnē www.youtube.com ievietojis video, kurā Abavas senlejā pie Sabiles ieskaņojis bungu kaverversiju austrāliešu mūziķes Sia dziesmai Chandelier.

Video ievietots 12. jūlijā, un līdz 21.augustam augustam tas apskatīts vairāk nekā 200 tūkstošu reižu, kas Kristeru padarījis par interneta zvaigzni. Zem video ikvienam ir iespēja dalīties ar komentāru, un skatītāji bijuši ļoti pozitīvi. Arvien pieaug to cilvēku skaits, kuri atzinīgi vērtē puiša sniegumu, un atzīst, ka viņa versija ir daudz labāka par oriģinālu.

Šis nav pirmais Kristera uzņemtais video. Jau kādu laiku puisis pārveido dažādas tobrīd aktuālas dziesmas, tomēr tik plašu popularitāti līdz šim nav izdevies sasniegt.

Zvaigžņu slimība Kristeram nav piemetusies, lai gan interesi par viņu izrādījuši vairāku drukāto mediju, interneta portālu un televīzijas pārstāvji. Šobrīd Kristers burtiski tiek apbērts ar lūgumiem sniegt intervijas. Un ne velti, jo pēdējais šāds sava veida sasniegums Latvijā ir noticis 2010. gadā, kad humoristisks reklāmas klipiņš sasniedza 200 tūkstošus skatījumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: