Laikraksta «Ventas Balss» trešdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Skolēna 1000 eiro vērtais sapnis

Lielai daļai skolēnu mobilais telefons nav tikai saziņas līdzeklis, bet ir arī laika kavēklis un izklaides centrs. Nereti tas spēlē būtisku lomu arī skolēnu savstarpējās attiecībās.

Maltīte pēc mola apmeklējuma

Kādreizējais krodziņš Pie kapteiņa, kas atrodas pa ceļam uz dienvidu molu, tagad atguvis otru elpu.

 

2.lpp. Viedoklis: „O, sports, tu miers?”, laikraksta «Ventas Balss» žurnālists Pēteris Neimanis

«Tā jau saka, bet kāds tur vairs miers, kad ņem un vienkārši nozog to, kas taisnīgi pienācās? Un nevis kaut kā nejauši, kaut ko nezinot vai neredzot, bet tūkstošu acu priekšā, vēlāk to vēl pasludina par pareizu esam.»

 

3.lpp.

Sakopj meža teritoriju Pārventā

Lai netiktu mesti atkritumi un piesārņota teritorija, Talsu ielā 80 un 80a notiek zemesgabalu sakopšana jeb atbrīvošana no krūmiem un mazajiem kociņiem.

Šokē ar valodu, pievilina ar pulksteņiem

Skandalozais Eiroparlamenta deputāts Aleksandrs Mirskis izvērš kampaņu arī Ventspilī, mērķtiecīgi atlasot klausītājus, kurus turklāt apdāvina. Daži ventspilnieki savukārt jūtas aizskarti, saņemot vēstuli krievu valodā personīgi uz mājām.

4.lpp. Izglītība. Paskatīsimies, kādas būs atzīmes

Katrā ģimenē ir sava nostāja jautājumā par bērna sekmju sasaiti ar kabatas naudas apmēru. Vieniem prēmijas par atzīmēm ir nozīmīgs stimulējošais faktors, citiem – nepieņemama lieta.

5.lpp. Veselības aprūpe. Bacanova: grūtnieces jūtas atbalstītas un aprūpētas

Ir pagājis pusgads, kopš Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā darbojas grūtnieču aprūpes kabinets, kurā topošās māmiņas veiksmīgi aprūpē vecmātes.

Kā pasargāt bērnu no traumām

Tuvojas vasara, kad ir paaugstināts traumatisma risks bērniem. Arī slimnīcas bērnu nodaļas pacientu plūsma rāda, ka vasarā ievērojami vairāk ir pacientu ar dažāda veida traumām. Par to, kam vecākiem būtu jāpievērš lielāka uzmanība, lai pasargātu savus bērnus, jautājām Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas pediatrijas dienesta vadītājai Ievai Ozolai.

6.lpp. Sports. Futbolu grib spēlēt vēl biežāk

Pēc tautas sporta pasākuma Nāc un sporto! futbola dienas, kurā mačojās gan pilsētas skolu, gan pieredzējušāku futbola cienītāju komandas, tika secināts, ka šādi pasākumi ir tiešām ļoti vajadzīgi un būtu vēlami vēl biežāk.

Rodeo izvirzās Superkausa līderos

Pateicoties stabili aizvadītajiem braucieniem, motokluba Rodeo komanda izcīnījusi uzvaru Superkausa Tartu posmā, pirmajā vietā izvirzoties arī divu etapu kopvērtējumā.

7.lpp. Intervija. Visu dzīvi – muzikants

Satiekoties ar Ando, saku, ka viņu biežāk var redzēt televizora ekrānā nekā Ventspilī uz ielas. Ando sev raksturīgi aizrautīgi nosmejas un atzīst, ka tā runājot daudzi. Ando Krūklis ir muzikants. Šobrīd viņš spēlē grupā Roja, raksta dziesmu tekstus un sapņo par ierakstu studijas atvēršanu Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: