Mācību gada sākumā Izglītības pārvalde aicināja vecākus informēt par labākajām pirmsskolas skolotājām un mīļākajām auklītēm, pie kurām bērns ar prieku izzina pasauli, apgūst visas nepieciešamās prasmes un iemaņas.

Rezultāti ir apkopoti un 30. aprīlī Jaunrades namā, kad notika pirmsskolas izglītības iestāžu pedagogu pavasara konference, tika godinātas tās auklītes un skolotājas, kuras savas zināšanas un sirds mīlestību ik dienu dāsni dala ar citiem.

Uzslavas saņēma PII „Saulīte” skolotājas – Mudīte Dzene, Gunta Šūlmeistare, Ieva Kārkliņa, Austra Pūpoliņa, Mārīte Bērziņa un skolotāju palīgi - Lija Skvorcova, Juta Gotlande, Daina Gailīte, Aija Saļņikova.

PII „Zvaigznīte” skolotājas – Irina Zaporožskaja , Irina Trifonova, Jeļena Fomičova, Tatjana Rjadinska, Svetlana Kindjakova, Larisa Kononova un skolotāju palīgi – Larisa Ohrimenko, Zoja Kuzņecova, Ļudmila Moroz.

PII „Varavīksne” skolotājas – Vineta Zveja, Iveta Stankeviča, Vineta Krūmiņa, un skolotāju palīgs Jekaterina Dmitrijeva.

PII „Vāverīte” skolotājas – Anita Mihelsone, Sigita Pūre, Gunta Zeme, Sanda Goba un skolotāju palīgi Nijole Mertena, Anita Grabova.

PII „Pasaka” skolotājas – Olga Majevska, Larisa Tarvid, Olga Kapeļušnaja, Irēna Labecka, Jeļena Mamula, Līga Šverna, Irina Kalniņa, Skaidra Meduševska, Tatjana Kovaļčuka, Jeļena Radovska, Uļjana Mozoļina, Marija Volodko, Zoja Vasiļjeva, Oļesja Griščenko, Kristīne Fogele un skolotāju palīgi Nataļja Kristova, Tatjana Fomenko, Alla Aleksejeva, Natālija Morozova.

PII „Eglīte” skolotājas – Daila Liekne, Jūlija Prokopenko.

Par fantastiskas vides un māju sajūtas radīšanu bērnudārzā labas atsauksmes veltītas PII "Varavīksne" vadītājai Kristīnei Boitmanei un vadītājas vietniecei Rasmai Jaunķierpei.

Pateicības saņēma arī PII "Rūķītis" skolotājas Zane Punkstiņa, Iveta Dūdiņa un skolotājas palīdze Inese Adamkoviča, kā arī PII “Bitīte” skolotājas – Ilona Antaine un Lāsma Sverkovska.

Apskati foto no konferences un sveikšanas!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: