Ceturtdien, 24.aprīlī, plkst. 18 Europe Direct informācijas centrs Ventspils, kas atrodas Ventspils Galvenajā bibliotēkā, aicina apmeklēt pasākumu Sporto vesels – Dzīvo labāk!.

Pasākuma pirmajā daļā lekcija par šādām tēmām:

  • Fizisko īpašību attīstīšana dažādā vecumā – kopīgie un speciālie aspekti.
  • Vielmaiņa un liekais svars: risinājumi – kādas slodzes un uzturu izvēlēties.

Savukārt otrajā pasākuma daļā apmeklētāji varēs saņemt atbildes uz jautājumiem un uzklausīt praktiskus padomus:

  • Kā izvēlēties atbilstošas fiziskās nodarbības.
  • Kā sekot līdzi savai ēdienkartei un atbrīvoties no liekajiem kilogramiem.

Pasākumu Sporto vesels – Dzīvo labāk! vadīs fitnesa konsultants Normunds Rozenšteins.  N. Rozenšteins ir dzimis ventspilnieks, mācījies 4.vidusskolā, beidzis Murjāņu sporta ģimnāziju un Sporta akadēmiju (LVFKI). No 12 gadu vecuma nodarbojies ar vieglatlētiku, un profesionāla sportista pieredze 15 gadu garumā. Augstākie sasniegumi: 4.vieta PSRS Universiādē, 16.vieta PSRS Tautu spartakiādē un Latvijas čempiona tituls desmitcīņā.

Lai arī dzīve neilgi pēc Sporta akadēmijas beigšanas apgriezās kājām gaisā, Normunds Rozenšteins neatlaidīgi vairāku gadu garumā soli pa solim, ar sevi strādājot, spējis atgriezties dzīvē pēc smagas slimības.

„Mana pieredze un zināšanas, kuras ir veidojušās profesionālajā sportā, augstskolā, maģistratūrā, trenējot izlases sportistus un noslēgumā atgriežot sevi dzīvē pēc smagas saslimšanas, ir tik daudzpusīgas un pamatotas, ka varat tām uzticēties,” stāsta N. Rozenšteins.

Ieeja pasākumā bez maksas. Pieteikšanās, rakstot uz epastu: fitnesakonsultants@inbox.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: