Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Zaķis olas paslēps kurpītēs

Popes pagasta Silzemēs savējos ar siltām pusdienām un dažādām izdarībām svētkos ciemos gaidīs Armands Sāmītis.

Lieldienās jāripinās arī pašam

Līdz ar Lieldienām pamazām sāk iešūpoties arī Piedzīvojumu parka jaunā vasaras sezona.

 

2.lpp. Viedoklis: „Ieradums ir otra daba”, laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka

«Pie atbildīgo amatpersonu atrunas, ka trūkst naudas kvalitatīvai ceļu uzturēšanai, jau esam pieraduši, tādēļ ar bedrainiem ceļiem – salāpītu asfalta segumu kā uz Kuldīgas ceļa vai asām bedrēm kā uz Popes centra ceļa – jau esam saraduši. Savukārt par iespēju ieraudzīt jaunu grants segumu uz pašvaldības un vietējas nozīmes ceļiem esam aizmirsuši.»

 

3.lpp.

Filma par dzīves pabērniem

Lielajā piektdienā LTV 1 būs redzama jaunās dokumentālās filmas Citāds ordenis pirmizrāde. Filma stāsta par mūsu puses cilvēkiem – Piltenes pagasta Ūdrandē mītošajiem īpašā ordeņa māsām un brāļiem.

4.lpp.

Krāsainas un krāšņas Lieldienas

Ventspils Lieldienu rota šogad ir krāšņa un daudzkrāsaina, kā šie taureņi, kas lidinās Rātslaikumā.

Lieldienu pasākumi Ventspils novadā

5.lpp. Problēma. Ceļi atspoguļo nesaimnieciskumu

Saulainajā otrdienas pēcpusdienā kārtējo reizi devāmies nelielā izbraucienā pa Ventspils novada ceļiem. Šajā reizē ignorējām bedres un ielāpus, jo autovadītāji jau pieraduši pie atrunas, ka jauniem segumiem nav naudas. Taču kārtējo reizi pievērsāmies ceļu aizsargjoslām. Tās aizvien ir neglaimojoša vizītkarte Latvijas ceļu saimniekiem – aizaugušas ar niedrēm, krūmiem, vietām tās pārsteidz arī ar dīvainām ceļa zīmēm.

6.lpp. Otrā jaunība. Savā vecumā jūtas jaunas

Par šīm sievietēm varētu droši teikt: viņām vecums nav šķērslis, un, kā apgalvo filozofs Mihails Epšteins, tas ir raksturīgs tiem cilvēkiem, kuri nepadodas vecumam, bet gan saglabā un pat palielina fizisko un prāta aktivitāti.

 

7.lpp. Intervija. Pļaviņš: Ventspils ir tepat vien blakus

Ventspilī treniņnometni aizvadījis Londonas olimpisko spēļu bronzas medaļnieks pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš un viņa vārdā nosauktā sporta kluba pludmales volejbolisti. Bijušā ventspilnieka Aigara Birzuļa trenētais sportists stāsta par lieliskajiem trenēšanās apstākļiem un par savām nākotnes iecerēm.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: