Laikraksta «Ventas Balss» piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Pilsētā atmodušies velobraucēji

Daļa ventspilnieku jau uzsākuši velosezonu, pavasarīgos laikapstākļus izmantojot sportam vai ar velosipēdu dodoties ikdienas gaitās.

Laukos iztiek bez bankomātiem

Lauku cilvēkiem, tāpat kā pilsētniekiem, nopelnītais glabājas bankas kartē, taču, lai naudiņu no kartes noņemtu, gribot negribot jāmēro ceļš uz pilsētu. Bankomāts novadā ir tikai Ugālē.

2.lpp. Viedoklis: „Lecam sedlos!”, laikraksta «Ventas Balss» portāla ventasbalss.lv redaktors Pēteris Neimanis

«Lai gan sinoptiķi vēl sola pa kādai ziemīgai dienai, skaidrs, ka pavasaris šobrīd ir tuvāk nekā ziemas atsākšanās. Par to liecina arī veloceliņi – dažādu vecumu, dzimumu un braukšanas manieres pedāļminēju uz tiem kļūst arvien vairāk. Un man par to prieks.»

3.lpp.

Lidojums uz jaunajām telpām

Ventspils Mūzikas vidusskola pamazām pārceļas uz pagaidu telpām – kamēr Lielajā laukumā tiks uzcelta plānotā akustiskā koncertzāle un jaunā mūzikas skolas mītnes vieta. Trešdien ar ceļamkrānu no skolas 3. stāva klasēm izcelti pirmie četri flīģeļi.

4.lpp. Vide. Putnu dienas sākas ar pupuķi

Krāšņo putnu ar rūsgano apspalvojumu un zebras krāsojuma spārniem nevar sajaukt ne ar vienu citu – tas ir pupuķis, kurš šogad ticis gada putna godā Latvijā. Pupuķi novēroti arī Ventspils pusē: Zvaigznītē, Vendzavās, pat Saules ielas apkārtnē.

5. - 6.lpp. TV Programma

7.lpp. Ūdeka informē

8.lpp. Sports. Rubenis liek punktu un dodas pasaulē

Daudz runāts un spriests par mūsu kamaniņu braucēja Mārtiņa Rubeņa palikšanu vai nepalikšanu sporta apritē. Arī pats sportists iepriekš par šo jautājumu runāja sev ierastajā filozofiskajā manierē. Taču tagad tas ir oficiāli apstiprinājies – Rubenis ir aizgājis no profesionālā sporta.

Kikbokseru tikšanās vieta – Ventspils

Jau trešo gadu pēc kārtas Ventspilī notiks vērienīgas kikboksa sacensības – starptautiskais 18. Latvijas OPEN čempionāts kikboksā, kurā plānots, ka piedalīsies vairāk nekā 150 dalībnieku.

Grišuņins turpina savu dominanci Latvijā

Nikolajs Grišuņins joprojām ir labākais Latvijā! To, ka šobrīd spēcīgāka par viņu nav, mūsu bokseris ļoti uzskatāmi nodemonstrēja arī šā gada valsts čempionātā sev vēl ne īpaši ierastajā svara kategorijā līdz 91 kilogramiem, fināla cīņā uz dēļiem noliekot Ralfu Vilcānu.

9.lpp. Intervija. Skrējiens kā emocionāls pacēlums

Pirms četriem gadiem MARINA KAZARCEVA-VILINSKA veica savu pirmo kilometru garo skrējienu Reņķa dārzā. Kopš tā laika viņa piedalījusies daudzos pusmaratonos gan Latvijā, gan ārzemes. Ja agri no rīta veloceliņa takās redzat skrienam neliela auguma smalciņu sievieti ar suni, tad ziniet – tā ir Marina.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: