Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Muzikālā bagātība iedvesmo

Koris Kaiva kopā ar Rihardu Zaļupi radījuši koncertprogrammu, lai iepazīstinātu ar latviešu komponistu garīgo mūziku un iedvesmotu klausītājus.

Grāvja piecūkotāji ir zināmi

Atkritumi no maģistrālā grāvja Valmieras ielas galā ir aizvākti. Pilsētas domes Būvniecības administratīvā inspekcija, sadarbojoties ar municipālo policiju, ātri noskaidroja vaininiekus.

 

2.lpp. Viedoklis: „Dabiska sirsnība”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Eirovīzijas dalībnieku sniegums nekad nav bijis ar klasiski augstu vērtību mūzikā, lai kā mēs arī to vēlētos. Tas drīzāk ir precīzs atspoguļojums tam, ko alkts redzēt tā brīža sabiedrība, kura šāda veida kultūru skatās un bauda un par ko viņi ir gatavi maksāt.»

3.lpp.

Liegs pelnīt ar Latvijas zemi

Dīvānu zemnieku un spekulantu iespējas laist postā zemi, kas varētu dot ražu, beidzot tiks ierobežotas. Tomēr zemnieki uzskata, ka valdības vēlme glābt laukus no krūmiem un ārzemniekiem ir novēlota.

Reidā pieķer kukuļdevēju un iereibušo

Pagājušajās brīvdienās Ceļu policija visā Latvijā rīkoja masveida reidu, kura laikā Ventspilī tika pieķerts kāds kukuļdevējs, kā arī iereibusi autovadītāja.

Ziemeļblāzma – ne pie mums

Aizpagājušajā naktī Latvijā redzēta ziemeļblāzma, liecina dažu sekunžu ilgs nofilmēts materiāls vienā no interneta portāliem. Pie nofilmēta materiāla atrodama ziņa, ka ziemeļblāzma bijusi īslaicīga...

 

4.lpp. Vārds studentam.

Februāris ir mīlestības mēnesis. Tas ir īstais laiks, lai pateiktu otrajai pusītei maģiskos vārdus, lai kopā ar viņu aizbēgtu no pasaules, lai dotu mūžīgas mīlestības solījumus un naktī skūpstītos ostas promenādē. Bet cik daudzi augstskolnieki izmantoja šo iespēju? Ko studenti domā par mīlestību? Vai Ēnu diena augstskolā tiek izmantota, lai kādam gados jaunākam puisim būtu izdevība izsekot savu studējošo sirdsāķīti?

 

5.lpp. Brīvostas ziņas.

 

6.lpp. Sports. BK Ventspils nervoza uzvara Jēkabpilī

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 1. divīzijas turnīrā savu panākumu gājienu turpina BK Ventspils basketbolisti. No viņu rokas regulārā turnīra 16. kārtas mačā šoreiz kritis BK Jēkabpils, kas izbraukumā tika pieveikts ar 80:78 (19:15, 23:22, 23:17, 15:24).

Soči – Latvijai veiksmīgākā ziemas olimpiāde

Pēc vairāk nekā divu nedēļu sacensībām noslēgušās Soču ziemas olimpiskās spēles. Ļoti sekmīgas tās padevušās Latvijas sportistiem, kas mūs iepriecinājuši pat ar četrām godalgām – divām sudraba un divām bronzas.

Eiro 2016 izloze nelutina Latvijas futbolistus

Francijā, Nicā, notika 2016. gada Eiropas čempionāta (EČ) kvalifikācijas turnīra izloze. Tajā izlemts, ka Latvijas futbolisti spēlēs vienā grupā ar Nīderlandes, Čehijas, Turcijas, Islandes un Kazahstānas izlasēm.

 

7.lpp.

Latviju Eirovīzijā pārstāvēs ārzemnieki

Visai pretrunīgu reakciju guvusi grupas Aarzemnieki izpildītās dziesmas negaidītā uzvara Eirovīzijas nacionālajā finālā, kas norisinājās Ventspilī.

Līvu savienībai – 25

Līvu savienības Ventspils nodaļa pagājušās nedēļas nogalē svinēja lielus svētkus – ceturtdaļgadsimta jubileju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: