Piektdien Ventspils pilsētas dome nolēma nodot atsavināšanai Ventspils pilsētas pašvaldības īpašumus - zemes starpgabalus Atpūtas ielā 5A, Atpūtas ielā 7A un 7B, Strazdu ielā 6A, Doku ielā 16A, Vārves ielā 56A un Zvanu ielā 2A, kā arī neapbūvētus zemes gabalus Ģertrūdes ielā 5 un Karlīnes ielā 34.

Lēmumi nodot atsavināšanai pašvaldības īpašumus – zemes starpgabalus, pieņemti, pamatojoties uz saņemtajiem atsavināšanas ierosinājumiem no pirmpirkuma tiesīgām personām, kuras neizpildīja Valsts un pašvaldību īpašuma privatizācijas un privatizācijas sertifikātu izmantošanas pabeigšanas likuma 26. panta pirmajā daļā noteiktos kritērijus un kurām tika izbeigtas zemes lietošanas tiesības.

 

Savukārt lēmums nodot atsavināšanai neapbūvētos zemes gabalus Ģertrūdes ielā 5 un Karlīnes ielā 34 pieņemts nolūkā pilnveidot pilsētas apbūves struktūru un ņemot vērā apstākli, ka nekustamie īpašumi nav nepieciešami pašvaldībai tās funkciju nodrošināšanai.

 

Ar augstāk minēto neapbūvēto zemes gabalu izsoles noteikumiem varēs iepazīties Ventspils pilsētas pašvaldības mājas lapā www.ventspils.lv un Ventspils pilsētas domes Finanšu nodaļā.

 

Foto: maps.google.com

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: