Ik gadu pirms vasaras sezonas p/i “Komunālā pārvalde” organizē Ventspils pašvaldības valdījumā esošo publisko bērnu rotaļu laukumu un tajos esošo iekārtu pārbaudi.

Lai mazie ventspilnieki varētu droši rotaļāties savos iecienītākajos rotaļu laukumos, šogad februārī un martā tiks veikta ikgadējā rotaļu iekārtu pārbaude, ko veiks sertificēts eksperts. Tiks pārbaudītas rotaļu iekārtas abās bērnu pilsētiņās, kā arī rotaļu iekārtas ap 15 daudzdzīvokļu māju iekškvartālos. Par katru pārbaudīto rotaļu iekārtu tiks veikts atzinums, un par pilnīgi drošu un sertificētu rotaļu iekārtu liecinās speciāla uzlīme uz tās.

 

P/i ‘Komunālā pārvalde” speciālisti arī paši regulāri veic bērnu rotaļu laukumu pārbaudes, bet vismaz vienu reizi gadā tiek veikta šāda kompleksa pārbaude, ko veic sertificēts eksperts.

 

Nereti mazajiem ķipariem, aizrautīgi rotaļājoties, gadās gan paklupt, gan aizķerties vai pakrist, taču sasišanās risku mazina daudzos rotaļu laukumos ieklātais speciālais gumijas segums. Aicinām vecākus uzraudzīt bērnu izdarības un atgādināt atvasēm, ka jārotaļājas ir prātīgi, jo drošība ir pirmajā vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: