Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Modē praktiskas dāvanas

Iecienītākie dāvanu veikali pilni dažādu nieciņu, kas rotāti ar nākamā – zirga – gada simboliku. Tomēr, kā atzīst veikalnieki un pircēji, Ziemassvētku dāvanām vairāk tiek izvēlētas praktiskākas un paliekošākas lietas.

Neaizmirsti abonēt Ventiņu!

Lai arī līdz gada beigām palikušas vien uz rokas pirkstiem skaitāmas darba dienas, tajās var vēl daudz ko pagūt – arī abonēt laikrakstu Ventas Balss.

2.lpp. Viedoklis: „Bez stresa”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Dace Vašuka.

«Ziemassvētku laiks nāk ar dziesmām, dzejoļiem, mūzikas skaņām, piparkūku, mandarīnu, skuju smaržu un svecīšu gaišumu. Taču nav ko liegties, līdz ar to nāk arī rūpes, īpaši tiem, kuru ģimenēs aug skolas vecuma bērni. Ja vēl tie ir aktīvi bērni, apmeklē arī ārpusklases nodarbības, tad koncertu, pasākumu saraksts top diezgan plašs un diemžēl nereti steiga un centieni visu saplānot, uzspēt, nomāc patiesi emocionāli skaisto mirkli, kādu sniedz Ziemassvētku koncerti.»

3.lpp.

Ietriecas Bērnu pilsētiņas žogā

Kādas autovadītājas neuzmanības dēļ divas automašīnas ietriecās Bērnu pilsētiņas žogā un to sabojāja. Cietusi arī pati vaininiece.

Prēmēti Gada skolotāji

Šogad goda nosaukumu Gada skolotājs, Pedagoģiskā inovācijas fonda apliecības un balvas ar savu darbu izpelnījušies divi Ventspils pedagogi.

Grots mainījis atrašanās vietu

Zvejas kuģis Grots, kas vairs nedodas jūrā zvejā, bet ir muzeja eksponāts, mainījis savu atrašanās vietu.

4.lpp.

Olimpiskais centrs svētkos sarūpē dāvanas

Dāvanu kartes, abonementus ar atlaidi, pikantās darba dienas un pat veselu dāvanu maisu Ziemassvētku noskaņās ventspilniekiem un pilsētas viesiem ir sagādājis Olimpiskais centrs Ventspils.

5.lpp. Skatuve.

6.lpp. Sports. Smagnēji, bet tomēr soļojam tālāk

Labāk nesmuka uzvara nekā skaists zaudējums. BK Ventspils basketbolisti FIBA Izaicinājuma kausa pirmā grupu turnīra pēdējās kārtas spēlē izcīnījuši ļoti smagu uzvaru pār Austrijas čempioni Zepter Vienna un līdz ar to arī kvalificējušies Last 16 turnīram.

Vingrotāji noskaidro šāgada grāciju un talantu

Tradicionāli gada noslēgumā Ventspilī notiek starptautiskās vingrošanas sacensības Kurzemes grācija un Kurzemes talants. Tajās tiek noskaidroti gada labākie vingrotāji gan sieviešu, gan vīriešu konkurencē dažādās vecuma un meistarības grupās.

Volejbolisti izbraukumā pārmāca Kuldīgu

Latvijas Nacionālās volejbola līgas čempionātā lielisku spēli aizvadījuši VK Ventspils volejbolisti – viņi izbraukumā ar 3:0 sakāvuši Kuldīgas NSS spēlētājus, tādējādi arī pārtraucot viņu septiņu uzvaru sēriju.

7.lpp. Izglītība. Bērni kā Podziņas un Odziņas

Pēdējos gados vairākas pirmsskolas izglītības iestādes izvēlējušās paralēli grupu numerācijai sadzīvē lietot arī mīļus nosaukumus, kas bērnos raisa piederības izjūtu un dod ierosmi radoši izpausties un izzināt.

Motivācija: darīt to, kas patīk

Kā jauniešos attīstīt prasmi izvēlēties personībai un spējām atbilstošu nākotnes profesiju? Uz šādu jautājumu diskusijā par uzņēmējdarbības attīstību un jauniešu nodarbinātību, kas norisinājās Pārventas bibliotēkā, atbildi meklēja gan paši jaunieši, gan pieaicinātie eksperti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: