Ēku neapmierinošā tehniskā stāvokļa dēļ Mūzikas skola spiesta pārcelt mācību procesu uz piecām dažādām telpām.

Skolas mācības tiks pārceltas uz Ventspils Biznesa centru Ostas ielā 23, telpām virs SEB Bankas Kuldīgas ielā 3, Ventspils Jaunrades namu, 4. vidusskolu un Ventspils Mūzikas vidusskolas sētas korpusu, jo tas nav atzīts kā avārijas stāvokļa ēka.

Pārvākšanās notiks nākamā gada sākumā. «Darbs ir milzīgs, bez mēbelēm un inventāra jāpārvieto 16 flīģeļi, 44 pianīni, bungu komplekti, timpāni, nošu bibliotēka un tā tālāk. Tādēļ mācību sākums jaunajā gadā pārcelts uz 13. janvāri mūzikas vidusskolas un 20. janvāri bērnu mūzikas skolas audzēkņiem. Mācību saturs netiks samazināts, jo izlaistās nodarbības vēlāk tiks atstrādātas,» skaidro Ventspils Mūzikas vidusskolas projektu vadītājs Aldars Šagžijevs.

Informācija par nodarbību sarakstiem un telpām tiks izplatīta ar specialitāšu priekšmetu skolotāju starpniecību individuāli katra audzēkņa vecākiem.

"Iespējams, ka dažos gadījumos nodarbību saraksta izmaiņas nebūs vecākiem optimālas, tāpēc skola lūdz izpratni un pretimnākšanu šajā sarežģītajā situācijā. Ventspils Mūzikas vidusskolas pasniedzēji, audzēkņi, darbinieki un administrācija ir apņēmības pilni turpināt darbu un lūkojās nākotnē ar optimismu un cerību, ka pēc dažiem gadiem tiks uzcelta moderna skola ar akustisko koncertzāli," skaidro Aldars Šagžijevs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: