Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Zemnieki atguvuši traktoru

Policija ir noskaidrojusi vainīgās personas, kas šā gada janvārī no Puzes pagasta zemnieku saimniecības Ieriņi nozaga dārgu traktoru. Lietas materiāli nodoti Ventspils prokuratūrai kriminālvajāšanas sākšanai.

Aizskarošajam komentētājam būs jāatbild

Divi Ventspils pedagogi vērsušies policijā par personas godu un cieņu aizskarošiem ierakstiem internetā. Komentāra ierakstītājs jau ir noskaidrots.

2.lpp. Viedoklis: «Papīra tīģeris», laikraksta «Ventas Balss» žurnāliste Dace Vašuka

«Kaut ko tikai šķietami spēcīgu, biedējošu angļi tēlaini dēvē par papīra tīģeri. Diemžēl, palasot anonīmos komentārus interneta portālos, kļūst skaidrs, ka papīra tīģeri, aiz kuriem slēpjas bailīgi kaķēni, mūsdienu sabiedrībā savairojušies bezgala daudz.»

3.lpp.

Ar papīrnazi tapusi pilsēta

Sniega baltuma pilsētas ielās tik vien, cik Ziemassvētku gaidīšanas priekā. Tāpēc patīkami pārsteidz un uzrunā kinoteātra Rio skatlogs, kura noformējuma gaišumā acu skatiens pakavējas ilgāk nekā ierasts.

Dižrausim ir brālis Kukulītis

Alternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja atvērusi otru sociālo uzņēmumu – kafejnīcu Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā. Ventspilnieki to jau nodēvējuši par Kukulīti.

4.lpp.

Lūgšanu namā virmoja došanas prieks

Īpašais Ziemassvētku prieks – to saņēma ikviens, kas svētdien baptistu baznīcā apmeklēja labdarības koncertu No debesīm es atnesu, uzskata Cimdiņa vadītāja Ieva Sāmīte-Cērpa. Koncerta laikā apmeklētāji Cimdiņa ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām saziedojuši 1511,30 latus un 1,78 eiro.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports. Žigajevs – Virslīgas labākais futbolists

Latvijas Futbola federācijas (LFF) laureātu ballē apbalvoti šāgada izcilnieki dažādās kategorijās. Trijās no tām, ieskaitot nomināciju Virslīgas labākais spēlētājs, par labāko atzīts FK Ventspils pussargs Jurijs Žigajevs, bet labākā trenera balva piešķirta Jurģim Pučinskam.

Granta debijā BK Ventspils sasit Barsy Atyrau

Trīs zaudējumu sēriju izdevies pārtraukt BK Ventspils basketbolistiem. Komandas jaunpienācēja Džeraja Granta debijas mačā – Baltijas Basketbola līgas spēlē – viņi savā laukumā ar 96:66 (24:8, 21:22, 27:17, 24:19) sagrāva Kazahstānas vienību Barsy Atyrau.

 

7.lpp. Komunālā pārvalde informē

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: