Jau otrdien, 29.oktobrī plkst. 20:00 Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola hallē ar pirmo spēli starp Ventspils Augstskolu un Bērzi Plus sāksies Ventspils pilsētas čempionāts basketbolā.

Šosezon tajā piedalīsies 11 komandas. Šosezon, tāpat kā pērn, čempionātā piedalīsies ZS Krasti/Tārgale, Ventspils Augstskola, Ventspils Tehnikums, Spars 1, Spars 2, Brīvostas pārvalde, Bērzi Plus, Z/K Grifs un Baltijas Ekspresis, bet klāt nākušas divas jaunas vienības – Debitanti un Anzāģe.

 

Komandas savā starpā izspēlēs viena apļa regulāru turnīru pēc kura astoņas labākās komandas iekļūs izslēgšanas spēļu turnīrā. Šajā gadā spēles tiks aizvadītas ne tikai Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola hallē, bet arī Tārgales pamatskolas un 1.pamatskolas sporta zālēs. Vēl pie jauninājumiem šogad var minēt, ka katrai spēlei tiks pildīts tehniskais protokols, kas dos pašiem spēlētājiem un faniem lielisku iespēju redzēt pilnvērtīgāku spēļu statistiku.

 

Čempionāta organizēšanu šogad ir uzņēmies Basketbola klubs „Ventspils”, kas vērtējams ļoti pozitīvi, jo lielā organizatoriskā pieredze visticamāk spēs attīstīt kopējo līmeni Ventspils pilsētas čempionātam basketbolā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: