Ja esi viens no tiem, kas joprojām ir savas „īstās” biznesa idejas meklējumos un nākotnē plāno attīstīt pats savu uzņēmumu Ventspils vai Talsu novadā, tad līdz 26. septembrim gaidīsim tieši Tavu pieteikumu Ideju studijas un biedrības ZINIS organizētajai NEdarbnīcai „Ideju raktuves Tavam nākotnes biznesam”.

Ir brīdis, kad saprotam – pienācis laiks no darba ņēmēja, kļūt par darba devēju, tikai ceļā stāv tāds neliels izaicinājums kā „īstās biznesa ideja” atrašana. Ideju studijas un biedrības ZINIS organizētās radošās NEdarbnīcas mērķis ir kopā ar pasākuma dalībniekiem pieņemt šo izaicinājumu un 8 h laikā, ekspertu pavadībā, atrast to unikālo un inovatīvo ideju, ko varētu attīstīt pelnošā un konkurētspējīgā biznesā. 65% no pasākuma laika būs praktiskas nodarbības, nevis teorijas klausīšanās.

 

Pasākumu dienas garumā vadīs kolorītā un sabiedrībā pazīstamā mārketinga speciāliste Vita Brakovska, kuras pakalpojumus izmantojuši tādi veiksmīgi Latvijas uzņēmumi kā Lattelecom, Nordea banka, Latvijas Zaļais punkts, AAS Balta, G4S, SEB, Britu padome, Biznesa augstskola "Turība", Rīgas Tehniskā universitāte, Daugavpils Universitāte u.c. Vita ir arī viena no pamatlicējiem Latvijā pazīstamajam jauno biznesa ideju autoru konkursam „Ideju kauss”.

 

Vita Brakovska, biedrības ZINIS vadītāja: „Es zinu, ka mēs varam tikt galā ne tikai ar savu mūžseno "kalpu tautas" sindromu, bet arī ar "viensētnieka" un "kāpņu telpas" sindromu plus, rezultātam pieliekot klāt "seksu un kosmosu", varam nodrošināt sev un Latvijai labu starta pozīciju izaicinājumu pilnajā XXI gadsimtā. Citiem vārdiem sakot - kliedēsim mītus par ideju zagšanu, domāsim CITĀDI un audzēsim savas veselīgās (!) ambīcijas.”

 

Pasākuma laikā dalībniekiem būs iespēja dzirdēt ne vien četru Latvijas uzņēmēju pieredzes stāstus, bet arī darboties jauktās komandās kopā ar dažādu profesiju speciālistiem, praktiski pielietojot tādus radošās domāšanas paņēmienus kā „Ērģeļu metode”, „Zivju paviljona pavēlnieki”, “Ortodoksālā metode”. Savas idejas būs iespējams izvērtēt arī pie ekspertiem un citām komandām.

 

Pilnā pasākuma PROGRAMMA pieejama šeit

 

Radošā NEdarbnīca notiks 28.septembrī no plkst. 10.00 līdz 18:00 Ventspils Augstskolas D korpusā.

Reģistrēties iespējams līdz 26. septembrim aizpildot pieteikuma anketu šeit.

Jautājumu gadījumā zvanīt pa tālruni +371 26461188

 

Dalība pasākumā bez maksas (vietu skaits ierobežots)!
Dalībnieki tiks atlasīti izvērtējot aizpildītās anketas

 

Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Ideju studija vienmēr ir atvērta radošām un inovatīvām biznesa idejām, piedāvājot jaunajiem Ventspils uzņēmējiem gan mentoringa, gan biznesa konsultāciju pakalpojumus. Vairāk par Ideju studiju lasi šeit.

 

Radošā NEdarbnīca „Ideju raktuves Tavam nākotnes biznesam” tiek organizēta ar Ventspils pilsētas Domes finansiālu atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: