Saulains, patīkama satraukuma un gaidu pilns atausa 9. septembra rīts PII „Varavīksnē”. Un kā gan lai tā nebūtu, ja ciemos gaidījām mūsu mīļos, stipros un atsaucīgos tētus.

Jautāsiet „Kāpēc?” Nu tāpēc, ka ir divi nozīmīgi iemesli: kalendārā septembra pirmās nedēļas nogalē lasāms „Tēvu diena” un mums ir jauns sporta laukums!

Saka, ka, ja ļoti, ļoti kaut ko gaida, tas izdodas. Un mums arī izdevās! Pie mums ciemojās tēti! Un daudz! Un mums kopā bija jautri! Un viņi arī bija priecīgi!

Bet visu pēc kārtas. Kopā ar tētiem sagaidījām ciemos runci Bazilio un lapsu Alisi. Kopā mazliet parotaļājāmies un tad, grupas karogiem plīvojot, sportiskā solī devāmies atklāt mūsu jauno sporta laukumu. Martas tētis pārgrieza lentu. Nu mēs varēsim tur sportot un augt tikpat stipri, kā mūsu tēti! Lai labāk iepazītu laukumu, mēs drošā solī kopā ar viņiem apsoļojām goda apli. Tikko to bijām paspējuši izdarīt, ka atskrēja Buratino. Izrādās, viņš bija pazaudējis savas lādītes atslēgu! Un tas vēl bija noticis aiz Burvju meža! Bet mūsu stiprie un drosmīgie tēti nebaidījās doties cauri Burvju mežam, lai palīdzētu Buratino atslēdziņu sameklēt. Pa ceļam viņi bija gatavi palīdzēt visiem, kam vajadzēja: vardītēm nokļūt pāri purvam, zaķiem nokļūt diskotēkā, vāverēm izlēkāties kokā. Novākt akmeņus no aizgruvušā ceļa viņiem kopā bija viens, divi!

Ziniet, ko mēs uzzinājām? Mēs tagad zinām, kāpēc mums ar tētiem ir tik labi. Izrādās, ka viņiem, tāpat kā mums, patīk rotaļāties. Un, ja viņi ko dara, tad dara to no sirds un ar lielu aizrautību! Un baloni, izrādās, arī patīk gan lieliem, gan maziem. Un tēti mums sarīkoja īstu balonu salūtu! Tas par to, ka mēs ļoti braši jutām viņiem līdzi gan virves vilkšanas sacensībā, gan balonu volejbolā, gan balonu florbolā. Bet viņi jau arī sacentās pa īstam! Un visi nopelnīja medaļas!

Mums kopā bija ļoti jautri. Visapkārt tikai priecīgas sejas. Un, ja arī kāds tētis nebija varējis atnākt, arī tas nekas. Jo tie, kas bija atnākuši, rotaļājās ar visiem. Un līdzi just jau var arī grupas biedra tētim.

Visu mūsu liels, liels paldies tiem tētiem, kas šajā dienā bija kopā ar mums. Un gaidīsim jūs atkal ciemos.

 

Mazo „Varavīksnēnu” vārdā -

Vadītājas vietniece metodiskā darbā R. Jaunķierpe

 

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: