Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Triāla svētki Ugālē

Beidzot tas ir noticis! Pēc aptuveni divarpus gadus ilgušajiem darbiem Ugālē atklāta velotriāla un mototriāla trase un tajā aizvadītas jau arī pirmās sacīkstes. Galvenie šīs trases idejas autori ir Uldis un Kristaps Skudras, kas to veidojuši kopā ar visiem velotriāla kluba Karters dalībniekiem.

Aicina palīdzēt sargāt kāpas

Likuma nezināšana neatbrīvo no atbildības. Nereti jūras krastā un kāpās redzamas automašīnas, tiek slietas teltis, kurināti ugunskuri.

2.lpp. Viedoklis: «Cilvēks pret dabu, daba pret cilvēku», laikraksta Ventas Balss žurnāliste Megija Zakalovska

«Ogļu un melnas zāles pleķīši piekrastes kāpu zonā ir visai ierasta lieta. Ne tik ierasta, tomēr visai bieža parādība ir arī automašīnas, kuras, savu ērtību vai kādu citu mērķu labad novietotas turpat kāpās vai pat pašā jūras krastā. Tādos brīžos neviļus aizdomājos – šo automašīnu īpašnieki ir izcili nezinoši vai izcili nekaunīgi? Tomēr skumji noskatīties arī uz cilvēkiem, kuru dzīvesvietas reizēm izskalo jūra.»

3.lpp.

Pilsētā atgriežas studentu rosība

Rindas Poruka ielas veikalos, čemodāni un citas sadzīves lietas Ventspils Augstskolas stāvlaukumā, jauniešu kņada pilsētas ielās jau tradicionāli iezīmē jaunā studiju gada sākumu.

Sprūdža demisija apmierina daudzus

Komunikācijas trūkums ar paša vadītās nozares pārstāvjiem, nemākulīgā cīņa ar Ventspils mēru, draudzenei izgādātā prēmija – tās ir lietas, kas vienmēr asociēsies ar demisionējošo ministru Edmundu Sprūdžu.

Zirās sprāgst kara laika lādiņi

Ventspils novada Zirās vairākas dienas gruzd mežs. Sprāgstošie kara laika lādiņi neļauj ugunsdzēsējiem strādāt, tikmēr gruzdošo kūdras slāni nenodzēš pat lietus.

4.lpp. Vide.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp.

Pirmklasniekus sveic Portfelīšu ballē

Vārves pagasta Zūru ciemā dzīvojošie 1. klases skolēni Rēzija, Ričards un Mareks skolas gaitas uzsākuši ar sirsnīgu ballīti Zūru bibliotēkā.

Smagi trīs punkti pret Jelgavu

Latvijas futbola Virslīgas čempionātā piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījuši FK Ventspils futbolisti – trešā apļa pirmajā spēlē savā laukumā viņi grūtā cīņā ar 2:0 (0:0) pieveikuši turnīra pastarīti FK Jelgava.

7.lpp. Reportāža. Caur peļķēm, bet ar smaidu

Par spīti lietainajam rītam, mazie pirmklasnieki un arī pārējo klašu skolēni, lavierēdami starp lielajām peļķēm, krāsainiem asteru pušķiem rokā uz skolu devās priekpilni. Kāds ar nepacietību gaida, kad atkal varēs satikt draugus, kāds cits vēlas iegūt zināšanas, lai nākotnē kļūtu par celtnieku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: