VATP aicina Kurzemes reģiona uzņēmumus līdz  25. jūlijam pieteikties finansējumam biznesa uzsākšanai un attīstībai.

Pieejamais maksimālais finansējums šajā uzsaukumā ir 60 tūkstoši latu.

 

Pieteikties finansējuma saņemšanai var gan fiziskas personas ar biznesa ideju, ko plānots realizēt Ventspils vai Talsu novadā, gan juridiskas personas, kurām ir mazā un vidējā komersanta statuss, uz pieteikšanās brīdi nav vecākas par 2 gadiem un nav nodokļu parādu.

 

Konkursa ietvaros finansējums piesaistāms plašam pakalpojumu klāstam, piemēram, biznesa plāna sagatavošanai, grāmatvedības pakalpojumiem, mārketingam, juridiskajām konsultācijām, mājas lapas izstrādei, apmācībām, produkta prototipa izgatavošanai, kā arī projektu rakstīšanai un vadīšanai ar mērķi piesaistīt ES finansējumu. Ar pilnu atbalstāmo aktivitāšu sarakstu, kas nodrošina biznesa ideju straujāku un veiksmīgu attīstību, var iepazīties šeit.

 

Konkursa ietvaros maksimāli pieļaujamā atbalsta intensitāte ir līdz 85% no projekta kopējām attiecināmajām izmaksām.

 

Informējam, ka 2012. gadā VATP Biznesa inkubators uzņēmumu vajadzībām piešķīra 360 000,00 LVL, no kā vispieprasītākie pakalpojumi bija pārdošanas un mārketinga konsultācijas, prototipēšana un sadarbības organizēšana vietējā un starptautiskā līmenī.

 

2013. gadā šī tendence saglabājas, un uzņēmēji aktīvi meklē finansējumu mārketinga projektu īstenošanai, produkta prototipu izgatavošanai un mājas lapu izstrādei.

 

Nākamais konkurss finansējuma saņemšanai tiks izsludināts 2013. gada oktobra sākumā.

 

Finansējums uzņēmējdarbības attīstībai pieejams pateicoties projektam „VATP Biznesa inkubators”, kuru atbalsta valsts aģentūra ”Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra” un ERAF.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Cityfinances 13.01.2017, 16:10:59

    Cityfinances finansējums uzņēmumiem palīdz piesaistīt naudu mazajiem un vidējiem uzņēmumiem attīstot to uzņēmējdarbību. http://www.cityfinances.lv/lv/finansejums-uznemumiem/

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: