VATP Biznesa inkubatora uzņēmumi viesojās Valmierā, kur notika Ventspils - Valmieras Biznesa inkubatoru uzņēmumu kontaktbirža.

Šīs viesošanās laikā uzņēmēji ne tikai iepazinās ar Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru un tajā esošajiem uzņēmumiem, bet noklausījās arī Valmieras BII uzņēmuma SIA „FASTR” prezentāciju, kurā tas dalījās savā pieredzē investīciju piesaistē, t.sk. par dalību dažādās programmās (Red Jackets, Start-up Sauna u.c.).

 

Šādi pasākumi tiek organizēti regulāri, ar mērķi veicināt dažādos Biznesa inkubatoros esošu uzņēmumu savstarpēju komunikāciju un jaunu kontaktu, kā arī sadarbības iespēju veidošanos, jo bieži vien izrādās, ka uzņēmumi šādu pasākumu laikā atrod sev sadarbības partnerus vai pat klientus, lai gan pirms tam viens par otra eksistenci un nodarbošanos nav zinājuši.

 

Sadarbība starp VATP Biznesa inkubatoru un Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoru (VBII) jau ir izvērtusies par tradīciju, jo arī pagājušajā gadā Ventspils Biznesa inkubatora uzņēmēji viesojās Valmierā. Kā arī esam izteikuši uzaicinājumu VBII uzņēmumiem paviesoties pie mums Kurzemes pusē.

 

Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Biznesa inkubators izsaka lielu pateicību Valmieras Biznesa un inovāciju inkubatoram par atbalstu pasākuma organizēšanā, kā arī aktīvajiem Ventspils un Valmieras Biznesa inkubatora uzņēmumiem par dalību šajā pasākumā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: