Jau otro gadu Ventspils Augstskola piedāvā apgūt jaunas valodas un komunikāciju prasmes, studējot starptautiskā bakalaura studiju programmā “Languages and Intercultural Communication” (Valodas un starpkultūru komunikācija).

Jaunā studiju programma sagatavo starpkultūras komunikācijas speciālistus ar svešvalodu prasmēm darbam starptautiskās organizācijās un Eiropas Savienības institūcijās.

 

Apmācības studentiem notiek angļu valodā, ar iespēju apgūt vēl divas svešvalodas – krievu un franču valodas (pēc izvēles arī vācu valodu) -, kuru laikā studenti varēs iegūt nepieciešamās teorētiskās zināšanas, kā arī praktiskās iemaņu un prasmju kopumu uzņēmējdarbībā, mārketingā un komercdarbības likumdošanā.

 

Pieteikšanās uz starptautiskās studiju programmas vietām notiek līdz 2013. gada 1. augustam, elektroniski aizpildot pieteikuma anketu. Pieteikties šai programmai varēs arī klātienē Ventspils Augstskolā no 8. līdz 15. jūlijam.

 

Starptautiskā bakalaura studiju programmu “Languages and Intercultural Communication” (Valodas un starpkultūru komunikācijas) Ventspils Augstskolā tiek realizēta kopš 2012. gada oktobra. Vairāk par studiju programmu šeit.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: