Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Paciente: Ārsti ir mani eņģeļi

28 gadus veca ventspilniece divus mēnešus nogulējusi reanimācijas nodaļā bez samaņas. Savus ārstus viņa sauc par eņģeļiem, kas viņu atgriezuši dzīvē.

Devās Lielajā ratu pastaigā

Nedēļas nogalē māmiņas un tēti kopā ar savām atvasītēm devās vecāku apvienības Māmiņu klubs rīkotajā Lielajā ratu pastaigā.

2.lpp. Viedoklis: „Pats par sevi saprotams”, laikraksta “Ventas Balss” žurnāliste Ilona Kursīte.

«Pie labām lietām pierod ātri. Nu labi, varbūt jāpaiet zināmam laikam, taču vienalga – pierod. Tās liekas pašsaprotamas, dabiskas, katram nepieciešamas un pieejamas. Arī medicīnā. Daudzi aparāti, ierīces, kas šodien palīdz noturēt un garantē dzīvības saglabāšanu, pirms pieciem, desmit, piecpadsmit un vairāk gadiem Latvijā bija svešas vai pat vispār nebija izgudrotas un izgatavotas.»

3.lpp.

Salaspils var mācīties no Ventspils

Pagājušajā nedēļā Ventspilī viesojas liela siltuma ražošanas un siltumapgādes speciālistu grupa no Salaspils. Viesi pārņēma savu kolēģu pieredzi pilsētas siltumapgādes modernizācijā un nodēvēja Ventspili par sapņu pilsētu.

Pludmale gatavojas Zilajam karogam

Zilā karoga pacelšanas svētki Ventspilī šogad ieplānoti 8. jūnijā – pirmajā sestdienā pēc Pasaules vides aizsardzības dienas 5. jūnijā. Mūsu pilsētas pludmale šo apbalvojumu izpelnījusies jau 15 gadus pēc kārtas.

Uzņēmēji dalās pieredzē

«Ventspilī radīti ļoti veiksmīgi priekšnosacījumi, lai uzsāktu uzņēmējdarbību,» atzīst Evita Jansone, SIA MWF vadītāja.

4.lpp. Veselības aprūpe. Pašvaldība slimnīcai finansē jaunas iekārtas

Ventspils dome nolēmusi Ziemeļkurzemes reģionālajai slimnīcai piešķirt 109 tūkstošus latu jaunu medicīnisko tehnoloģiju iegādei.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Ordeņi draudzīgākajiem un pieklājīgākajiem

Visās Ventspils pilsētas sākumskolas klasēs šogad tika izvēlēti 3 bērni, kuri ir skolas lepnums, jo ir paši draudzīgākie, izpalīdzīgākie, centīgākie, labestīgākie, smaidīgākie.

Medī zem ūdens

Izrādās, ka medīt var ne tikai mežā, bet arī zem ūdens, turklāt to var darīt tik ilgi, kamēr ūdenstilpes neklāj ledus. Tieši ar šādu sporta veidu nodarbojas Ventspils zemūdens medību klubs SPEAR LAT.

Žigajevam goda vārti pret Kataru

Latvijas futbola izlase, turpinot gatavošanos jūnija sākumā paredzētajam 2014. gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra mačam ar Bosniju un Hercegovinu, aizvadījusi pārbaudes spēli, kurā ar 1:3 (1:1) izbraukumā piekāpās Kataras valstsvienībai.

7.lpp. Reportāža. Pārventā vairs nav nomaļu vietu

Pagājušajās brīvdienās noslēdzās nedēļas pasākumu maratons, kas bija veltīts Pārventas svētku 5 gadu jubilejai. Šogad svētku programma bija daudz piesātinātāka nekā citkārt. Dažādus pasākumus apmeklēja aptuveni 5 tūkstoši cilvēku.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: