Ventspilī ik pa laikam snieg. Arī rīt būs mainīgs mākoņu daudzums, vietām nedaudz īslaicīgi snigs. Pašvaldības SIA “Ventspils labiekārtošanas kombināts” informē par sniega tīrīšanu pilsētā.

Līdz šim brīdim Ventspils pilsētā ir notīrītas A, A1 un B klases ielas. Darbs turpinās pie C un D klases ielām.

 

Sniega tīrīšanā nodarbinātas 6 tehnikas vienības - trīs smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu un trīs traktortehnikas vienības, no kurām divas traktortehnikas vienības, kas nodarbinātas veloceliņu tīrīšanā.

 

Lai organizētu sniega izvešanu teritorijās, kas nav pašvaldībai piederošas, iespējams zvanīt uz pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts". Tālrunis uzziņām: 63622681. Tāpat pa šo tālruni iedzīvotāji var informēt pašvaldības SIA "Ventspils labiekārtošanas kombināts" par neattīrītajām teritorijām.

 

Smagās automašīnas, kas aprīkotas ar sniega stumšanas lāpstu un tehniskās sāls kaisīšanas iekārtu, veic galveno pilsētas ielu brauktuvju attīrīšanu un kaisīšanu ar tehnisko sāli, savukārt traktortehnikas vienības veic mazākas nozīmes pilsētas ielu tīrīšanu, kā arī tīra publiskos stāvlaukumus, daudzdzīvokļu māju iekšpagalmus, ielu stāvlaukumus un iebrauktuves.

 

Būtiski atzīmēt, ka Ventspilī visu diennakti tiek nodrošinātas tehnikas vienības dežūras un atbildīgie darbinieki dežūru laikā regulāri apseko ielu stāvokli.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: