Sestdien, 26. janvārī, olimpiskajā centrā „Ventspils” notiks Latvijas Radio 2 rok un pop dziesmu aptaujas „Muzikālā Banka 2012” apbalvošanas ceremonija.

No plkst. 19.00 pasākuma tiešraide būs dzirdama Latvijas Radio 2, bet plkst. 21.15 ceremoniju varēs vērot arī Latvijas Televīzijas 1. programmā.

 

Svinīgo ceremoniju, kurā tiks paziņoti balsojuma rezultāti par pagājušā gada piecpadsmit labākajām un arī pašu vērtīgāko dziesmu, vadīs iemīļotais mūziķis Andris Ērglis, kurš pasākumu vadīs kopā ar Latvijas Radio 2 programmu vadītājiem – Baibu Palkavnieci un Kasparu Mauriņu.

 

Aptaujas noslēguma ceremonija Ventspilī arī šoreiz notiks iespaidīgi - kā multimediāls šovs ar īpaši veidotām vizuālām projekcijām un katram priekšnesumam veidotu dziesmas stāstu. Dziesmas koncertā izskanēs mūziķu veidotajos priekšnesumos, līdzdarbojoties Kristapa Krievkalna instrumentālajai grupai. Ar īpaši ceremonijai gatavotiem priekšnesumiem koncertu papildinās „Muzikālās Bankas” ekspertu padomes dalībnieki: Raimonds Tiguls, Ints Teterovskis, Marts Kristians Kalniņš, Guntis Veits, Elīna Šimkus, Laima Jansone, Artis Gāga un Kristaps Krievkalns.

 

Latvijas Radio 2 rok un pop dziesmu aptaujas „Muzikālā Banka 2012” apbalvošanas ceremonija top sadarbībā ar Ventspils pilsētu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: