Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

 1.lpp.

Lielirbes baznīca – muzeja sirds

Lūgšanu nams varētu kļūt par muzeja sirdi, svinīgi atklājot atjaunoto Lielirbes baznīcu, teica Baptistu draudžu savienības bīskaps Pēteris Sproģis.

Einiks dodas misijā uz Afganistānu

Šodien misijā uz Afganistānu dodas Ventspils novadā izvietotā Zemessardzes 46. kājnieku bataljona komandieris pulkvežleitnants Edgars Einiks.

2.lpp. Viedoklis “Jūt, nejūt”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā žurnāliste Gundega Mertena.

«Ikvienam dzīvē ir bijis gadījums, kad no sarežģītas situācijas izkļūt palīdzējusi nevis loģiskā domāšana, bet ātra intuitīva rīcība. Par to, kā darbojas intuīcija cilvēki skatās filmas, lasa grāmatas, bet tik un tā šaubās, vai tāda intuīcija vispār eksistē.»

3.lpp. Ventspils gatava uzņemt NATO kravas

Ventspils kārtējo reizi tiek izmantota kā jūras vārti, lai ievestu ASV un citu NATO valstu, kas piedalās starptautiskajās mācībās, kara tehniku. Šajās dienās kolonna un dzelzceļa platformas ar militāro tehniku tiks virzītas uz mācību Saber Strike 2012 norises vietu Ādažos.

Fūre saspiež golfiņu

Mēģinājums izbraukt no stāvvietas Dzintaru ielā pagalam nesekmīgi beidzās kādam VW Golf vadītājam.

Artūram varēs ziedot svētkos

Bērnu svētkos Artūra Spulles ārstēšanai saziedots 511,80 latu. Nākamo akciju Ventspils Augstskolas studenti sava vienaudža atbalstam rīkos sestdien, Zilā karoga pacelšanas svētkos.

4.lpp. Novadā. Vēja kašķis var maksāt miljonus

Uzņēmējs pieprasa no Ventspils novada domes 17 miljonu latu lielu kompensāciju, uzskatot, ka, neievērojot līdztiesības, labas pārvaldības principus, turklāt atrodoties interešu konfliktā, novada vadība bremzē vēja parka projektu Užavas polderos. 

Popes veikaliņš ar šarmu

Māte un meita Dzintra Grinberga un Dace Mellere nu jau septiņus gadus saimnieko Popes ziedu veikalā Oleandrs. Mazā pagastā, kur Ventspils ir rokas stiepiena attālumā, uzturēt plašu preču klāstu un kvalitāti ir liels izaicinājums. Taču šai popiņu ģimenei tas izdodas. Turklāt Daces darinātās ziedu rotas iecienījuši arī kāzinieki no pilsētas.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Hokeja zelts tiek liepājniekiem

Olimpiskā centra Ventspils kausa izcīņas hokeja turnīra 1. līgas čempionātā triumfējuši Liepājas/PitStop spēlētāji, kas finālā ar 3:0 pārspēja mūsu olimpiešus.

Ventspils–Liepājas duelī neizšķirts

Ja nav vārtu, nav arī uzvaras. Pirmajā šīs sezonas Kurzemes derbijā aizsardzība izrādījās pārāka par uzbrukumu, jo gan liepājnieki, gan ventspilnieki tā arī palika bez gūtajiem vārtiem.

Būšnieku skrējienā ātrākais – Matisons

Tradicionālajā skrējienā apkārt Būšnieku ezeram kārtējo reizi nepārspēts palika ventspilnieks Aigars Matisons, kas šogad finišu sasniedza pēc 28 minūtēm un 24 sekundēm.

7.lpp. Nosvinēta Saules stunda pilsētā

Starptautiskajai bērnu aizsardzības dienai veltītie svētki ar tradicionālo dažādu bērnu kolektīvu gājienu, koncertiem, dažādām sportiskām un radošām aktivitātēm Ventspilī nosvinēti jau 12. reizi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: