Laikraksta «Ventas Balss» ceturtdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Puķes satiek savus saimniekus

Pavasaris ir prieka laiks, kad vēlamies iekrāsot pasauli košāku. Vislabākais līdzeklis tam ir krāšņi ziedi. Tāpēc stādu audzētavā Sarmas 7 šis ir īpaši rosīgs laiks.

Valdība pūstais burbulis plīsīs

Valdība nolēmusi no 1. jūlija PVN likmi samazināt no 22% uz 21%, bet iedzīvotāju ienākuma nodokli par 1% samazināt no nākamā gada. Taču šoreiz par nodokļa samazinājumu priecājas vien valdības vīri – uzņēmēju asociācijas, eksperti un pašvaldības ir skeptiskas.

2.lpp.Viedoklis “Kartupeļu dumpis ”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Latvijas lauksaimnieki saņem viszemākos tiešmaksājumus ES, bet ne jau tāpēc, ka ES būtu piemeties skopums un dažu latu būtu žēl. Eiropa apzinās, kādus zaudējumus tai nāktos ciest, ja Latvijas zemnieks attīstītos, saņemdams taisnīgu atbalstu, kāds ir pārējiem Eiropas zemniekiem.»

3.lpp.

Biodegvielas nozare atkal bez atbalsta

Virs viena no mūsdienīgākajiem Ventspils uzņēmumiem – rūpnīcu Bio-Ventu – savilkušies neziņas mākoņi, radot draudus tās pastāvēšanai nākotne. Regulārai rūpnīcas darbībai resursu atlicis līdz augustam, tālāk – neziņa.

Pārventas svētki uzņem apgriezienus

Šo sestdien jau ceturto gadu pēc kārtas pārventniekus un pilsētas viesus priecēs Pārventas svētki.

4.lpp. Ziņas un reklāma.

5.lpp. Reportāža. Puķes satiek savus saimniekus

6.lpp. Sports. U15 basketbolisti – Latvijas čempioni

Sporta skolas Spars jaunie basketbolisti šosezon tikuši jau pie otrā Latvijas Jaunatnes Basketbola līgas zelta. Šoreiz to izcīnījuši U15 vecuma basketbolisti, savukārt U12 spēlētājiem tikušas bronzas godalgas.

Berķis/Čeporjus avarē kokos

Īpaši spraigs un aizraujošs Talsu rallijs izvērtās NJ Racing ekipāžai Jānim Berķim un Edgaram Čeprojus, kuri sacensību otrajā dienā, cīnoties par uzvaru vienas ass piedziņas automašīnu kopvērtējumā, slavenajā Sukturu tramplīnā piedzīvoja smagu avāriju. Par laimi, cieta tikai automašīna, bet abi braucēji tika cauri ar izbīli.

7.lpp. Politika.Ir tiesības zināt savas tiesības

Šobrīd Saeimā tiek lauzti šķēpi par to, kā nodrošināt likumu un oficiālo publikāciju pieejamību Latvijas iedzīvotājiem. Kamēr Vienotības pārstāvji uzstāj uz dārgāko variantu, uzņēmēji ar opozīcijas deputātu atbalstu vēl neatmet cerības, ka uzvarēs saprāts un jaunā kartība būs lētāka, ātrāka un saprotamāka.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: