Ventspils Tūrisma informācijas centrs aicina uzņēmējus, tūrisma profesionāļus, pašvaldību un valsts institūciju pārstāvjus, studentus, kā arī citus interesentus 25. aprīlī, Ventspils Augstskolā piedalīties 11. Ventspils tūrisma konferencē.

Tā  sākās ar Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga uzrunu un prezentāciju par paveikto Ventspils tūrisma attīstībā 2011. gadā un iecerēm 2012. gadā.

Konferences pirmajā daļā par Tūrisma attīstības valsts aģentūras aktuālākajiem projektiem stāstīs Stratēģiskās plānošanas vadītāja Inese Šīrava. Kurzemes tūrisma asociācijas priekšsēdētājs Artis Gustovskis iepazīstinās ar iespējām attīstīt gastronomisko tūrismu, bet Tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš prezentēs apkopoto Ventspils viesu vērtējumu par pilsētā pavadīto laiku.

Otrajā daļā par labākajiem piedāvājumiem Latvijā, Igaunijā un Krievijā informēs Latvijas Kempingu asociācijas priekšsēdētāja Linda Bēce, bet pasaulē populārās naktsmītņu rezervēšanas sistēmas www.booking.com pārstāvis Latvijā Valdis Vanadziņš aicinās uz sadarbību uzņēmējus. Vēl konferencē tiks prezentētas Ziemeļkurzemes Profesionālās izglītības kompetences centra „Ventspils Profesionālā vidusskola” iespējas un Ventspils velotūrisma attīstības projekts, kā arī runāts par Ventspils tūrisma uzņēmēju savstarpējās sadarbības iespējām.

Konferences organizatori aicina ikvienu dalībnieku aktīvi piedalīties diskusijās, dalīties pieredzē, izteikt priekšlikumus pašvaldības pārstāvjiem par nepieciešamo atbalstu.

Konference apmeklējama bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: