Norvēģijas finanšu instrumenta (NFI) projekta "Lietpratīga pārvaldība un Latvijas pašvaldību veiktspējas uzlabošana" ietvaros 9. februārī Ventspils novada Jūrkalnes pagastā notiek kārtējā pašvaldību mārketinga stratēģijas izstrādes sanāksme, kurā piedalās Latvijas Pašvaldību savienības, Ventspils novada, Ventspils pilsētas, Skrundas, Mālpils, Preiļu, Amatas, Gulbenes novada un Valmieras pilsētas pašvaldību speciālisti.

Sanāksmēs ir aicināti piedalīties pašvaldības deputāti, nozaru speciālisti un pašvaldības sadarbības partneri. Sanāksmi vadīs projekta vadošais eksperts, ekonomikas doktors Māris Pūķis, piedaloties Latvijas pašvaldību savienības padomniekiem – projekta ekspertiem.

 

Darba kārtībā plānota Ventspils novada domes priekšsēdētāja Aivara Mucenieka prezentācija par Ventspils novadu, kā arī diskusija par vidēja termiņa mārketinga stratēģijā ietverto pasākumu (vai citos attīstības plānošanas dokumentos paredzēto pasākumu) sasaisti ar pašvaldības budžeta plānošanu vidējā termiņā. Pēc sanāksmes plānots iepazīstināt tās dalībniekus ar suitu kultūrvēsturisko mantojumu un tradīcijām, apmeklējot Jūrkalnes bibliotēku un tautas namu.

 

Ventspils novada pašvaldība ir viena no NFI projekta pašvaldību stratēģiskās vadīšanas tīkla (T1) pilotpašvaldībām, kura projekta gaitā izstrādās savas pašvaldības mārketinga stratēģiju. Dalība T1 tīklā nodrošina izstrādes procesam nepieciešamo metodoloģisko palīdzību un iespēju procesa gaitā izmantot projekta datu bāzes atbalstu. Sanāksmes dalībnieki tiks iepazīstināti ar pašvaldības mārketingu kā stratēģiskās vadīšanas formas specifiku un mārketinga stratēģijas lomu novada attīstībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: