Piektdien Piltenē plkst. 19.00 tiks izrādīta režisora Alēna Koltera romantiskā drāma Atceries mani  ar Robertu Petinsonu galvenajā lomā.

Tas ir stāsts  par divu karojošu ģimeņu attiecībām – teju Šekspīra slavenākās lugas cienīga sižeta ietvaros, kurā mīlas spēkam tomēr neizdodas pārraut gadiem ilgi gruzdošo divu dzimtu naidu.

Šī ir jau septītā filma, kas tiek izrādīta “Kinopunkts kopā at Amigo” projekta ietvaros. Līdz šim skatītāju visapmeklētākās filmas ir Graustu Miljonārs un Krēsla.Jauns mēness, visneveiksmīgākā – Laimīgajiem veicas.

 

Pašreiz tiek sastādīta programma projekta nākamajam pusgadam, kurā tiek plānots iekļaut arī latviešu dokumentālo kino, kā arī animācijas seansu vismazākajiem Kinopunktu apmeklētājiem, taču projekta organizētāji labprāt uzklausīs un ņems vērā skatītāju vēlmes un ieteikumus, lai savstarpējā sadarbībā izveidotu vissaistošāko programmu. Ieteikumus lūgums sūtīt uz adresi maija@helium.lv līdz 31.oktobrim.

Ieejas maksa paliek nemainīga – 1 santīms. Kinopunktu vietas, laiki un datumi atrodami projekta mājaslapā www.kinopunkts.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: