Ventspils novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks un "Moller Auto Ventspils" izpilddirektors Uvis Braunfelds pirmdien parakstīja līgumu par jauna autobusa saņemšanu.

Pašvaldības nopirktais spēkrats maksā 39 357 latu un domāts, pirmkārt, skolēnu pārvadāšanai Vārves pagastā, otrkārt, kultūras pasākumu apmeklēšanai un citiem izbraucieniem, kuros varēs piedalīties pagasta iedzīvotāji. Iepriekšējais autobuss, ko Vārvē izmantoja skolēnu pārvadāšanai, avarēja, tādēļ vajadzēja iegādāties jaunu, un pašvaldība izmantoja iespēju saņemt aizņēmumu Valsts kasē.

 

Ventspils novada pašvaldība izsludinājusi konkursu par autotransporta iegādi skolēnu pārvadāšanai Tārgalē un Piltenē. Novada domes priekšsēdētājs Aivars Mucenieks paredz, ka nākamajā mācību gadā minētajā pagastā un pilsētā būs jauni skolēnu pārvadāšanai domāti autobusi. Tādējādi visā novadā būs nodrošināta audzēkņu nogādāšana skolā un nebūs jāizmanto citu firmu piedāvātie transporta pakalpojumi.

 

Saņemt jauno busiņu, kurā ir 19 sēdvietas, Ventspilī ieradās vairāki Vārves pagasta pārvaldes darbinieki, arī pārvaldes vadītāja Gunita Ansone un šoferis Ojārs Frīdenbergs. Pasniedzot viņam dzeltenā spēkrata atslēgas, "Moller Auto Ventspils" izpilddirektors Uvis Braunfelds izstāstīja, kā darbināms jaunais autobuss, un novēlēja veiksmīgu ceļu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: