25. jūlija Ventspils novada domes sēdē, izskatot deputātes Gunitas Ansones saņemto iesniegumu par deputāta pilnvaru nolikšanu, pieņemts lēmums izbeigt Gunitas Ansones deputāta pilnvaras, jo viņa iecelta Vārves pagasta pārvaldes vadītājas amatā.

Tā kā Gunita Ansone nolika deputāta mandātu, deputāta pilnvaras apstiprinātas viņas partijas biedram Vilnim Dzirniekam (Vienotība).

Ventspils novada domē ievēlēti 15 deputāti. Astoņi no viņiem Aivars Čaklis (partija Vienotība) Aivars Mucenieks (Zaļo un Zemnieku savienība), Andris Jaunsleinis, (Zaļo un Zemnieku savienība), Elita Kuģeniece (Vienotība), Gaidis Bože (nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK), Ilva Cērpa, (Zaļo un Zemnieku savienība), Guntis Mačtams (Zaļo un Zemnieku savienība) un Māris Dadzis (Vienotība) – ievēlēti atkārtoti, septiņiem – Aigaram Matisonam (Zaļo un Zemnieku savienība), Andim Zariņam (Nacionālā apvienība Visu Latvijai!-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK), Andrim Vārpiņam (Zaļo un Zemnieku savienība), Artim Fetleram (Zaļo un Zemnieku savienība), Olitai Doniņai (Zaļo un Zemnieku savienība), Sarmītei Bārzdainei (Zaļo un Zemnieku savienība) un Vilnim Dzirniekam (Vienotība) – dota pirmā iespēja pierādīt sevi Ventspils novada domes deputātu amatā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: