25. jūlijā novada domes sēdē deputāti izskatīja jautājumu par Tārgales pamatskolas direktores iecelšanu amatā.

No 1. augusta šo pienākumu veiks Ilze Judzika, kura līdz šim strādāja Zūru pamatskolā un bija Zūru pamatskolas direktores vietniece un Ventspils novada krievu valodas metodiskās apvienības vadītāja.

Iepriekšējā Tārgales pamatskolas direktore Velta Ģibiete iesniedza novada pašvaldībai iesniegumu ar lūgumu atbrīvot viņu no ieņemamā amata, tādēļ 3. jūlijā tika izsludināts konkurss. Līdz 15. jūlijam bija saņemti četri pretendentu pieteikumi.

Pēc darba pārrunu rezultātu novērtēšanas par piemērotāko kandidāti atzīta Ilze Judzika, kurai ir nepārtraukts 22 gadu pedagoģiskā darba stāžs un 2012. gadā iegūta 4. pedagogu profesionālās darbības kvalitātes pakāpe.

Ventspils novada Izglītības pārvaldes vadītāja Aina Klimoviča uzsver, ka Ilze Judzika piedāvā konkrētu skolas attīstības stratēģiju, jaunajai direktorei ir skaidrs, kādi jautājumi jārisina pedagogu kolektīvā, kādi, sadarbojoties ar audzēkņu vecākiem, turklāt, izmantojot demokrātisku attiecību modeli.

Aina Klimoviča jauno Tārgales pamatskolas direktori Ilzi Judziku raksturo kā sabiedrisku un atvērtu cilvēku, kura labi saprotas ar dažāda vecuma audzēkņiem, arī pirmsskolas vecuma bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: