18. februārī Ventspilī, teātra namā „Jūras vārti” pulcēsies „Eirodziesmas 2012” fināla dalībnieki, lai cīnītos par tiesībām pārstāvēt Latviju Eirovīzijas finālā, bet balvu saņems arī ventspilnieku favorīti.

Tā kā Eirovīzijas nacionālās atlases fināla pasākumi jau desmito gadu norisinās Ventspilī, tad arī šogad ventspilniekiem tiks dota iespēja izvirzīt savu simpātiju un izlemt, kurš no mūziķiem saņems īpašo Ventspils pilsētas balvu.

Portālā www.ventspils.lv  līdz 17. februāra plkst. 17  ikviens pilsētnieks var noklausīties visu desmit fināldziesmu fragmentus un izdarīt savu izvēli balsojot.

Iepriekšējā gada balsojumā ventspilnieku simpātijas ieguva puiši no grupas "Musiqq" ar dziesmu „Angel In Disguise”.

„Eirodziesmas 2012” Nacionālās atlases fināla pasākumi norisināsies 18. februārī Ventspilī, teātra namā „Jūras vārti” - plkst. 14 ģenerālmēģinājums, plkst. 19 fināla koncerts. Tiešraidē LTV1 plkst. 19 sāksies „Eirodziesmas 2012” fināls. Savukārt pēc „Panorāmas”, plkst. 21  - „Eirodziesmas 2012” superfināls, kurā noskaidrosim uzvarētāju, kas maijā uzstāsies uz Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa skatuves Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku.

Te pagājuša gada finālkoncerta foto!

Pagājušā gada uzvarētāju komentārs 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: