Ventspils Jūras svētku improvizētajā kāzu uzvedumā vedēju lomās iejutīsies pasākumu vadītāja Sigita Kokare-Grunte un Jūrmalas teātra aktieris Ģirts Alsters.

Kultūras centra direktore Valda Gulbe norādīja, ka Jūras svētkiem nebūs viens, bet gan vairāki vadītāji, un katram no tiem būs sava loma. Šogad Jūras svētku tēma būs "Kāzas". Četras stundas ilgā procesijā Ventas promenādē tiks izspēlēts stāsts par to, kā Neptūns, kura lomā iejutīsies Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārcis Maņjakovs, ved savu meitu Nāru (Ventspils teātra aktrise Vita Kaudze) izprecināt kādam puisim no Ventspils. Līgavaiņa lomā iejutīsies Dailes teātra aktieris Artis Robežnieks. Piedalīsies arī pasākumu vadītāja Indra Vītiņa un Daugavpils universitātes studentu deju ansamblis "Laima".

Jāpiebilst, ka Sigita Kokare-Grunte pirms kāda laika strādāja tieši Ventspilī, darbodamies arī Kultūras centra komandā, tā kā ventspilniekiem ir labi zināma.

Sipeniecei-Gavarei un Krauzem šajā stāstā bijusi paredzēta vedēju loma, bet, tā kā viņi sākumā piekrituši, bet vēlāk atteikušies piedalīties šajā pasākumā, vedēju lomām sameklēti citi aktieri. Vadītāju nomaiņas dēļ nekādas izmaiņas svētku scenārijā nav paredzētas, piebilda Gulbe.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: