12. janvārī plkst. 18 teātra namā ”Jūras vārti” notiks svinīgais pasākums veltīts Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju ēkas būvniecības līguma parakstīšanai.

Pasākumā piedalīsies Kultūras ministrijas valsts sekretārs Sandis Voldiņš, Ventspils pilsētas domes pārstāvji un citi projekta izstrādē iesaistītie. Priekšnesumus sniegs Ventspils Mūzikas skolas audzēkņi un pedagogi, koris “Nošu planētas”, kā arī Ventspils kamerorķestris un Ventspils bigbends. Tiks demonstrēta Kurzemes TV sagatavotā filma par Ventspils Mūzikas vidusskolas jaunās ēkas tapšanas gaitu.
Ieeja pasākumā bez maksas.

Kā jau iepriekš ziņots, 2016. gada 28. decembrī tika parakstīts Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju ēkas būvniecības un būvuzraudzības līgums. Pasākumā piedalījās Ventspils Mūzikas vidusskolas vadība, Ventspils pilsētas pašvaldības iestādes “Komunālā pārvalde” vadība, Ventspils pilsētas pašvaldības vadība, atklāto būvniecības un būvuzraudzības iepirkumu konkursu uzvarētāji – pilnsabiedrības “Merks – Ostas celtnieks” un SIA “Firma L4” pārstāvji un citas ar jaunās ēkas būvniecību saistītas personas.

Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas ar koncertzāles funkciju ēkas būvniecību plānots uzsākt jau šī gada janvārī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: