Kopumā pagājušā diennakts satiksmes ziņā Kurzemes reģionā aizvadīta mierīgi. Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēts 161 ceļu satiksmes negadījums ar 26 cietušajām personām, Kurzemes reģionā – 16.

Kurzemes reģionā ceļu satiksmes negadījumā cietušo nav. To skaitā Ventspils pusē kopumā reģistrēti četri ceļu satiksmes negadījumi.

4.janvārī ap plkst. 10:30 Ventspils novadā, Vārves pagastā virzienā no Užavas uz Cirpsteni 44 gadus vecs vīrietis vadīja automašīnu “Renault Kangoo” un, neizvēloties drošu braukšanas ātrumu attiecībā pret ceļa segumu un meteoroloģiskajiem apstākļiem, iebrauca pretējā brauktuves pusē un izraisīja sadursmi ar automašīnu “Audi A4”. Negadījumā cieta abas automašīnas, bet cilvēki nav cietuši. Par notikušo noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

4.janvārī ap plkst. 16:15 Ventspils novadā, Vārves pagastā uz autoceļa “Ventspils-Kuldīga-Saldus” pie autobusu pieturas “Bajāri” 79 gadus veca sieviete vadīja automašīnu “Honda” un, neievērojot drošu braukšanas distanci, izraisīja sadursmi ar automašīnu “Audi A6”, kuru vadīja 29 gadus veca sieviete, Automašīna “Honda” pēc sadursmes uzslīdēja virsū stāvošam transportlīdzeklim “Audi A6”. Par notikušo noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

4.janvārī ap plkst. 16:40 Ventspils novadā, Vārves pagastā uz autoceļa “Ventspils-Kuldīga-Saldus”, pie autobusu pieturas “Bajāri” 78 gadus vecs vīrietis vadīja automašīnu “Volvo” un neievēroja drošu braukšanas distanci, kā rezultātā izraisīja sadursmi ar automašīnu “Audi A4”, kuru vadīja 38 gadus vecs vīrietis. Par notikušo noformēts ceļu satiksmes negadījuma saskaņotais paziņojums.

4.janvārī ap plkst. 13:00 Ventspilī, Pētera ielas dzīvoklī kāda sieviete konstatēja, ka, uzlaužot durvju slēdzeni, ir iekļūts dzīvoklī un nozagta veļasmašīna. Par notikušo ir ierosināts kriminālprocess.

 

 

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Novadnieks 05.01.2017, 13:42:17

    Nu un viena no avārijām ,sakarā ar šādiem laika apstākļiem ,ir tā dzīvokļa apzagšana Pētera ielā.Tas gan nav novadā,bet pilsētā.Negadījumā iesaistīta veļasmašīna.

  • 0
    Nif nifs 05.01.2017, 14:05:47

    Nuja, Novadniek, netaisnība atkal. Automašīnām minētas markas, bet veļasmašīnai nē. Kā tā var.
    Vakar avārija bija arī aiz Tārgales, pie Lodēm smagais krustām iebrauca grāvī un aizšķērsoja ceļu uz ilgu laiku...

  • 0
    Elviss22 05.01.2017, 14:36:49

    Pie Bajāriem arī bija tik drausmīgi aizputināts ka cauri varēja izbraukt tikai palielinot braukšanas ātrumu, bet ceļu uzturētājiem tas neinteresē, braukā ar greideri un ceļus netīra.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: