Ventspilnieki aicināti veco gadu pavadīt un jauno jautri sagaidīt, apmeklējot Gadumijas balli, kā arī krāšņu uguņošanu Lielajā laukumā.

«Vislabākā gadu mijas balle notiks Ventspils Kultūras centrā,» sola projektu vadītāja Dace Obodovska. Balle, kas sāksies Vecgada vakarā plkst. 22, vienlaikus norisināsies gan Kultūras centra lielajā zālē, kur muzicēs ventspilnieku mīlestību iekarojusī grupa Deficīts, gan mazajā zālē, kur par mūziku gādās atraktīvais dīdžejs Lācis. Balles apmeklētāji varēs brīvi ceļot starp abām zālēm – brīdi padejot vienā, bet, mainoties noskaņojumam, izkustēties otrā. Katram balles apmeklētājam garantēta vieta pie galdiņa. Šobrīd vēl pieejamas biļetes mazajā zālē. Ikviens apmeklētājs uz balli aicināts ierasties ar savu groziņu, tāpat atļauts līdzi ņemt savu šampanieti vai citu spirdzinošu dzērienu garastāvokļa uzlabošanai. Vakaru vadīs Ēriks Loks. Balli kuplinās deju studija Alegria, kā arī būs vairāki spilgti pārsteigumi.

Viena no spilgtākajām ventspilnieku Jaunā gada sagaidīšanas tradīcijām ir krāšņais salūts plkst. 0.33. Svinētāji Lielajā laukumā ir aicināti pulcēties jau no plkst. 23, lai kopā atskatītos uz aizgājušā gada notikumiem bildēs, kas tiks projicētas uz lielā ekrāna, un smeltos enerģiju mūzikā, ko izpildīs Buks un brigāde. Skanēs vecās labās Līvu dziesmas. Pirms svētku uguņošanas ieklausīsimies Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga Jaunā gada vēlējumos pilsētai un tās iedzīvotājiem. Kultūras centra darbinieki, kas organizē Jaunā gada sagaidīšanas svētkus, šoreiz gadumijas svinībām izvēlējušies moto Kopā jautrāk un laimīgāk, tādējādi aicinot ventspilniekus izbaudīt kopības sajūtu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: