Ventspils 2016.gada fotoattēlu konkursā iesniegti 27 autoru 325 darbi, informēja Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītājas vietniece Inga Aulmane.

Ventspils pilsētas domes fotokonkursa komisija izvērtējusi visus konkursam iesniegtos darbus un atlasījusi no tiem 40 labākos, kurus var apskatīt un novērtēt, balsojot Ventspils pašvaldības portālā publicētajā aptaujā. Balsot varēs no 19.augusta līdz 1.septembra plkst.16. Balsot iespējams par vairākām fotogrāfijām ik pēc 24 stundām.

Fotogrāfijas autors, kura darbs portāla balsojumā uzvarēs, saņems speciālu balvu. Lai saglabātu intrigu un neietekmētu balsojuma rezultātu, portālā fotogrāfijas tiks publicētas tikai ar kārtas numuru un nosaukumu, neminot to autorus.

Pērn konkursā tika iesniegti 26 autoru 394 darbi. Skatītāju balsojumā 2015.gadā par labāko tika atzīts Dzintras Jūras fotoattēls "Skats uz autoostu caur puķēm".

Ventspils fotoattēlu konkurss notiek jau 13.gadu. Tā mērķis ir atlasīt atraktīvus un mākslinieciski kvalitatīvus fotoattēlus Ventspils pilsētas 2017.gada tūrisma brošūras, kartes, kalendāra un citu izdevumu sagatavošanai, kā arī piedāvāt šos attēlus apskatei plašai publikai, veidojot fotoizstādi.

Visiem konkursā iesniegtajiem fotoattēliem ir jāraksturo Ventspils ekonomiskās, sabiedriskās aktivitātes, kā arī Ventspils kultūrvēsturiskie objekti, pilsētvide, tūrisma un atpūtas objekti, kultūras un sporta pasākumi pilsētā, Ventspils iedzīvotāji ikdienā un svētkos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: