2. jūlijā jau 13. reizi koncertā “Dziesmu sirdij rodi Ventspilī!” Ventspilī Reņķa dārzā un tiešraidē LTV1 kanālā noskaidros “Latvijas Šlāgeraptaujas” 2015. / 2016. gada Sirdsdziesmu.

Šis koncerts ir gada galvenais šlāgermūzikas notikums, kas klātienē pulcē tūkstošiem skatītāju ne vien no Ventspils, bet arī no citiem Latvijas reģioniem, savukārt koncerta TV pārraide nemainīgi ierindojas TV reitingu augšgalā.

Plkst. 19.30 izskanēs koncerta iesildošā daļa, kurā šlāgermūzikas grupas un izpildītāji uzstāsies ar jaunām dziesmām. Bet plkst. 21:25 koncerta galvenajā daļā un LTV1 tiešraidē piedalīsies aizvadītā aptaujas gada fināla 12 dziesmas (3 pirmo vietu ieguvēji no katras sezonas) – Dzintars Čīča, Solistu ansamblis "Jubilāri", Sestā Jūdze, Rumbas Kvartets & Tēva nams, Ginc un Es, Andrejs un draugi no Cēsīm, Santa Zapacka, Juris Ostrovskis & "Dvinskas muzikanti", Igauņu ģimene no Gaigalavas , Ineta Rudzīte & "Klaidonis".

Koncertu vadīs Guntis Skrastiņš un Raiva Veidenbauma.

Pēc Sirdsdziesmas pasludināšanas – ap pusnakti – sāksies zaļumballe, kurā muzicēs Dzintars čīča un draugi, kā arī grupa “Ginc un es”.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Arājs 03.07.2016, 00:42:23

    Vai nav par daudz goda čigānam?
    Balsotāji,būtu apdomājušies.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: