Pirmdien un otrdien, 18.un 19.aprīli, Ventspils Tehnikuma kamerkoris “New Windau” sadarbībā ar lieliskiem pasniedzējiem - šobrīd Latvijā populāru mūziklu un džeza dziedātāju Daumantu Kalniņu un diplomētu skaņu inženieri Krišjāni Geidānu strādā meistarklasē, lai sagatavotu kora programmu ierakstīšanai CD un koncertu, kas veltīts Mātes dienai.

Ventspils Tehnikuma direktore K.Vāgnere uzsver: “Jauniešiem tā ir lieliska iespēja papildināt zināšanas kora dziedāšanas mākslā un gūt priekštatu par darbu mūzikas ierakstu studijā. Vienlaikus veidojas lieliska sadarbība ar Ventspils Mūzikas vidusskolu ieraksta tapšanā. Projekta noslēgumā būs iespēja arī baudīt darba rezultātus, jo 5.maijā ikvienam interesentam būs iespēja dzirdēt mūsu kori un Daumantu Kalniņu īpašā Mātes dienas koncertā – kā viņu darba procesā ir izveidojusies saskaņa un “jūtu ķīmija”.

Meistarklase iecerēta organizēt pēc iepriekš izstrādātas programmas, kas ietver jau esošās jauniešu iemaņas, jaunu prasmju un tehnikas apgūšanu, to pilnveidošanu un nostiprināšanu, kā arī mājas uzdevumus tālākai attīstībai un sevis pilnveidošanai .

Ventspils Tehnikuma meistarklases organizēšana ir saņēmusi Ventspils pilsētas domes finansiālu atbalstu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: