Šī gada 5. – 7. februārī Ventspils Jaunrades nama planetārija un observatorijas kolektīvs tradicionāli piedalījās starptautiskajā Baltijas tūrisma izstādē - gadatirgū “Balttour 2016”, Ķīpsalā, Rīgā. Tā ir plašākā un nozīmīgākā tūrisma izstāde Baltijā, kur jebkurš interesents var uzzināt par jaunākajiem piedāvājumiem tūrismā, iepirkties gadatirgū, nogaršot amatnieku gatavotos gardumus un piedalīties izlozēs.

Šogad uz izstādi ieradās 850 tūrisma uzņēmumi un to pārstāvji no 41 pasaules valsts. Iepazīties ar jaunākajiem piedāvājumiem tūrisma jomā izlēmuši vairāk nekā 26 tūkstoši interesentu, no kuriem 5,3 tūkstoši bija tūrisma nozares profesionāļi un aicinātie viesi.

 

Ventspils Jaunrades nama planetārija un observatorijas stenda apmeklētāji bija ieinteresēti sniegtajā piedāvājumā, labprāt uzdeva jautājumus un piedalījās loterijā. Izstādes ietvaros deviņi no Ventspils Jaunrades nama stenda viesiem ir laimējuši dāvanu kartes planetārija apmeklējumam visai ģimenei. Ventspils Jaunrades nama kolektīvs vēlas atzīmēt īpaši pozitīvo apmeklētāju attieksmi un patīkamu atmosfēru visas izstādes laikā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: