Ar labiem panākumiem Latvijas Televīzijas jauno izpildītāju konkursā „Balss pavēlnieks” startējuši popstudijas „Jūras akmentiņi” grupas un audzēkņi.

24. un 25. oktobrī Latvijas Televīzijā tika filmēts konkursa fināls, kurā piedalījās „Jūras akmentiņu” solists Everts Riekstiņš, Mārcis Ziemanis, Karlīna Priedēna, Nata Stepanska, Valērija Čuvizova, „Jūras akmentiņu” jaunākā un vecākā grupa, kā arī grupa „Viva”.

 

Savā vecumā grupā 1. vietu finālā ieguva Everts Riekstiņš ar dziesmu „Chicken Jack”, bet Karlīna Priedēna – 3. vietu ar dziesmu „Lullaby of Birdland”, savukārt 2. vietu grupu kategorijā ieguva studijas „Jūras akmentiņi” grupa „Viva”, izpildot dziesmu „Wings”.

 

Kā prestižajā konkursā startēja ventspilnieki un citi jaunie talanti – to varēs vērot fināla ieraksta raidījumos 1., 8., 15. un 22. novembrī kanālā LTV1. Savukārt konkursa „Balss pavēlnieks” superfināls, kurā startēs arī iepriekš minētie laureāti, LTV1 tiešraidē būs skatāms 29. novembrī, tad arī notiks TV skatītāju tiešraides balsojums.

 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: