15. jūlijā plkst. 19 Ventspils Kultūras centrā notiks solistu atlase Raimonda Paula jubilejas šova koncertam Ventspilī.

Šogad rudenī Latvijas Televīzija sadarbībā ar kompāniju „MicRec PM” filmēs muzikālu šovu, kas būs veltīts maestro Raimonda Paula 80 gadu jubilejai 2016. gada 12. janvārī. Ventspils Kultūras centrs piedalās šajā projektā, organizējot šova koncertu Ventspilī, kas notiks 13. septembrī.

 

Ventspilī tiks veidota jauna koncertprogramma ar visu laiku skaistākajām Raimonda Paula dziesmām. Pēc labākajām estrādes tradīcijām visas programmas dziesmas pavadīs Ventspils bigbends, bet koncerta solisti tiks izvēlēti pretendentu atlasē.

 

Iepriekšēja pieteikšanās atlasei nav nepieciešama. Katram dalībniekam būs jāizpilda viena Raimonda Paula dziesma „a capella” vai pašu nodrošināta akustiska instrumenta pavadībā (bez mikrofona un skaņas aparatūras). Vecuma un mūzikas žanru ierobežojuma nav, tomēr atlases rīkotāji aicina dalībniekus kritiski izvērtēt savu vokālo sagatavotību un atbilstību dalībai profesionālā mūzikas programmā.

 

Atlases dalībniekus vērtēs Ventspils bigbenda vadītājs Renārs Lācis, vokāla pasniedzēja Astra Plostniece un ģitārists Edgars Rugājs.

 

Šova koncerts Ventspilī notiks 13. septembrī, to filmēs Latvijas Televīzija un tā ierakstu vēros pats Raimonds Pauls, no šī koncerta izvēloties vienu solistu lielajam jubilejas šovam.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: