4. jūlijā Ventspilī Reņķa dārzā notiks tradicionālais Latvijas Šlāgeraptaujas finālkoncerts un zaļumballe, kas jau 12 gadus ir latviešu mūzikas cienītāju gaidītākais un atzītākais šlāgermūzikas notikums.

Šlāgermūzikas svētki sāksies pulksten 19.30 ar iesildošo koncertu, kurā populārākie šī žanra izpildītāji un grupas uzstāsies ar jaunām dziesmām, kuras Latvijas Šlāgeraptaujas TV skatītājus priecēs turpmākajās sezonās.

 

Galvenais dienas notikums – finālkoncerts „Dziesmu sirdij rodi Ventspilī!” – izskanēs pulksten 21.20, kad sāksies arī pasākuma tiešraide kanālā LTV1. Uz gada Sirdsdziesmas titulu pretendēs 12 šlāgermūzikas solisti un grupas, kuras TV skatītāji izvēlējas mazajos aptaujas finālos (trīs pirmo vietu ieguvēji no katras sezonas) – Edgars Pujāts, Andrejs un draugi, „Baltie lāči”, „Rumbas kvartets” (ar 2 dziesmām), „Dricānu dominante”, „Galaktika” un Ingrīda Balode, „Tēva nams”, „Klaidonis” (ar 2 dziesmām), Santa Zapacka un „Mūzikas kolekcija”. Koncertu vadīs Guntis Skrastiņš un Raiva Veidenbauma.

 

Koncertā noskaidros arī Ventspils simpātiju – tā būs aptaujas fināldziesma, par kuru visvairāk nobalsos portāla Ventspils.lv apmeklētāji. Balsošana notiek līdz 3. jūlijam plkst. 16, nobalsot var vienu reizi 24 stundu laikā.

 

Pēc Latvijas Šlāgeraptaujas fināla Sirdsdziesmas pasludināšanas – ap pusnakti – Reņķa ballē sāksies zaļumballe, kurā muzicēs supergrupa „Galaktika” un DJ ANss.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: