Latvijas romantiskākā popmūzikas grupa „Otra puse” 14. februārī plkst. 19:00 viesosies Ventspilī teātra namā „Jūras vārti” un dāvās klausītājiem īpašu, mīlestības pilnu koncertprogrammu „Tu esi kā zieds”.

 „Otras puses” līderis Normunds Pauniņš stāsta, ka grupa jau labu laiku vēlējusies nodziedāt savas skaistākās dziesmas plašākai publikai. „Tas beidzot notiks – ieskandināsim pavasari ar īpaši mīlētājiem un romantiķiem domātu programmu, jo kas gan mēs šajā dzīvē būtu bez mīlestības. Gatavojamies ar lielu atbildību, jo vēlamies sniegt klausītājiem kvalitatīvu mūzikas baudījumu,” uzsver Pauniņš.

Grupas muzikālo skanējumu un Normunda Pauniņa samtaino balss tembru papildinās īpašā viesmāksliniece – Antra Stafecka, kuras muzikālajā biogrāfijā ir gan dalība LNT šovā „Okartes skatuve”, gan sadarbība ar tādiem māksliniekiem kā Raimonds Pauls, Guntars Račs, Igo, Uldis Marhilēvčs u.c.. „Otras puses” hits „Uzzīmē mani”, kas tika ierakstīts kopā ar Antru Stafecku, kļuvis par vienu no iemīļotākajām un visvairāk atskaņotākajām dziesmām visās radiostacijās.

Intīmu noti dziesmām piešķirs klavieru, perkusiju un akustiskās ģitāras pavadījums, kur Normunda Pauniņa vokālu papildinās Ivara Makstnieka klaviermeistarība, Jāņa Čubara akustiskās ģitāras spēle, Mārtiņa Lindes perkusijas. Savukārt daudzām grupas populārākajām dziesmām tiek veidots elektroniskāks un mūsdienīgāks skanējums.

Koncertos skanēs gan „Otras puses” populārākie hiti „Vēstules”, „Ieskaties”, „Nakts vai Rīts”, „Dievs dod”, “Ave Pali”, „Pēc lietus”, gan dziesmas no albuma „Uzzīmē mani”, kā arī vairāki plašai publikai mazāk pazīstami skaņdarbi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: