Ventspils bibliotēkās noslēgušies "Dzejas dienu” pasākumi. Bērnu bibliotēka šogad piedāvāja 34 pasākumus pirmsskolas, sākumskolas un pamatskolas audzēkņiem.

   

Septembrī "Dzejas dienas 2010” apmeklēja kopskaitā 780 bērnu vecumā no 5 līdz 15 gadiem, līdz ar to sasniedzot šā gada viena mēneša pasākumu apmeklētāju rekordu. Pasākumus apmeklēja pirmsskolas izglītības iestāžu "Rūķītis” un "Vāverīte” audzēkņi, Centra pamatskolas, Vakara vidusskolas, 2. vidusskolas, 4. vidusskolas un 6. vidusskolas skolēni.

 
"Dzejas dienās 2010” tika piedāvātas piecas tēmas, izstrādātas katrai klašu grupai, kā arī izspēlēta viktorīna "Kas ir autors?”, kas veidota, lai pārbaudītu bērnu un jauniešu prasmi atrast informāciju grāmatās un māku orientēties globālā tīmekļa resursos.
 

"Dzejas dienu 2010” pasākumus Ventspils Bērnu bibliotēkā organizēja un vadīja bibliotēkas darbinieces - Inese Ozola, kura jau 36 gadus ar lielu rūpību un mīlestību strādā ar mazajiem lasītājiem, Solvita Štekerhofa, kura lieliski saprotas un prot ieinteresēt jauniešus, un Baiba Buļuka, kura radošās idejas realizē, veidojot ielūgumus, dažādus materiālus un grāmatzīmes. Šogad tika izgatavotas 400 īpašas "Dzejas dienām 2010” veltītas grāmatzīmes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: