Piektdien, 16. augustā, atzīmējot Ventspils ostas 750 jubilejas gadu, Ventspils laukumos virmos dažādi mūzikas ritmi pastaigā „Iznāc vakara gaismā”.

Dzirnavu laukumā no plkst. 19.00 dārza mūzikas koncerts kopā ar Latvijas Nacionālās operas solistiem Ilonu Bageli un Andri Ludvigu, kuri izpildīs populāri klasiskās mūzikas autoru skaņdarbus - A.Piacolla, Ž. Bizē, R.Pauls, u.c.. Vakara noslēgumā Dzirnavu laukumā ventspilniekus priecēs dziedātājs Dons ar savu akustisko koncertprogrammu „Signāls”.

Savukārt, Tirgus laukumā no plkst. 19.00 lustes kopā ar tautā iemīļoto ceremonijorķestri „Miers un Bērziņš”, Talsu folkloras kopu „Tals’Trimiš”, Ventspils senioru deju kolektīvu  „Viga”, uguns triki Alex Walker izpildījumā, kā arī būs iespēja aplūkot mini zoo iemītniekus no Usmas pagasta „Desuciema”.

Bet Rātslaukumā Starptautiskais mūsdienu ritma mūzikas festivāls „Ventspils Groove 2013”. Koncertā plkst. 19.00 uzstāsies soliste Inga Bērziņa un ansamblis Madara Kalniņa vadībā, un koncerta otrajā daļā viens no pieprasītākajiem Hammond ērģelniekiem ne tikai Eiropā, bet arī ASV Raphaels Wressnigs un Ventspils bigbends.

Livonijas ordeņu pilī zem zvaigžņotas debess no plkst. 22.00 būs iespēja vērot kino filmas -  animācijas filmu bērniem „Poem pa kulsen”, filmu „Kur taisnība?” ar tapieri un klavieru pavadījumu, dokumentālo filmu par ventspilniekiem „Drāma Baltijas jūrā”.

Ieeja visos pasākumos bez maksas.

Pasākumu finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība un Ventspils Brīvostas pārvalde. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: