25. maijā plkst. 16.30 ar šarmantās latviešu dziedātājas Marijas Naumovas koncertu tiks atklāta jaunā Pārventas parka „Fantāzija” brīvdabas estrāde.

Marija Naumova savas līdzšinējās karjeras laikā veiksmīgi piedalījusies daudzos jauno popmūziķu un džeza izpildītāju mūzikas festivālos un konkursos. Dziedātāja izpildījusi dziesmas latviešu, krievu, angļu, kā arī franču valodās. Izdevusi vairākus studijas albumus, kā arī sadarbojusies ar citiem Latvijā pazīstamiem mūziķiem un grupām. Viņas vārds visplašāk izskanēja saistībā ar uzvaru 2002. gada Eirovīzijas dziesmu konkursā, kurā piedalījās ar dziesmu „I Wanna”. Šie panākumi viennozīmīgi saistās arī ar Ventspils pilsētu, jo tieši šeit norisinājās konkursa Latvijas atlases kārtas, kurā mūziķe uzvarēja ar šo pašas sacerēto dziesmu. Līdzās dziedātājas karjerai, Marija Naumova sevi pierādījusi arī kā aktrise, piedaloties vairākās muzikālās izrādēs. Marija atveidojusi galvenās lomas Raimonda Paula mūziklā “Māsa Kerija” un Jāņa Lūsēna mūziklā “Neglītais pīlēns”, kā arī galveno – Denīzes lomu R. Paula un J. Petera muzikālā izrādē “Dāmu paradīze”. 2004. gada maijā dziedātāja piedalījās vērienīgā pasaulslavenā mūzikla “Mūzikas skaņas” iestudējumā, atveidojot Mariju. Kopš 2008. gada dziedātāja pamatā uzturas Francijā.

Jaunās estrādes būvniecība, kuru veica SIA „Pilsbūve”, uzsākta šī gada janvārī un tās kopējās būvniecības izmaksas sastāda 264 000 latus. Projekta autors – arhitekts Dāvids Rubins. Estrādes būvniecības projekts vairākkārt skatīts Ventspils pilsētas domes Attīstības komisijā, lai rastu vispiemērotākos tehnoloģiskos un arhitektoniskos risinājumus. Jaunais parka „Fantāzija” objekts paredzēts ne tikai ierasto ik svētdienas bērnu pasākumu norisei, bet arī brīvdabas koncertu un citu aktivitāšu rīkošanai. Ar bezmaksas koncertu estrādes atklāšanas pasākumā piedalīsies ventspilnieku iemīļotā dziedātāja Marija Naumova.

 

25. maija koncerts ir lieliska iespēja atkal Latvijā dzirdēt prasmīgās un valdzinošās mūziķes balsi, kā arī izbaudīt prieku, ko sniedz jaunās estrādes atklāšana.

 

Ieeja pasākumā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: