23. janvārī plkst. 18.00 Galvenā bibliotēka aicina uz plenēra koncertu "Karīnas Romances", kurā kopīgi muzicēs aktrises Karīna Tatarinova un Maija Doveika.

Karīna Tatarinova un Maija Doveika kopā ar mūziķiem klausītājiem piedāvās savu interpretāciju, versiju, skatījumu par „dzīves romancēm”, aicinot iejusties pieklusinātu toņu, personīgu dzīves izjūtu un izcilu kompozīciju radītajā noskaņā.

 

„Dziesmas un dialogi par teātri, mūziku un dzīvi, kino un dzīves vērtībām un provokācijām. Stāsti izskanēs Gorana Bregoviča, Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Mišela Legrāna, T. Mendesa, Reja Hendersona, Džona Lenona un Pola Makartnija dziesmās dažādās muzikālajās interpretācijās un valodās - spāņu, angļu, serbu un, protams, latviešu. Plenērs jaunu iespaidu un pieredzes gūšanai!” tā saka Karīna Tatarinova par koncerta programmu.

 

Aktrises Karīnas Tatarinovas pirmā izglītība ir kordiriģente un mūzikas skolotāja. Strādājot vairākos teātros - Nacionālajā teātrī, Teātra observatorijā - veidojusi dažādas muzikālās programmas. Aktrise teic, ka par vokālo prasmi jāpateicas aktiermākslas studiju laika pedagoģei Anitai Garančai.

 

“Sadziedāšanās” kopējā programmā ar Maiju Doveiku nav nejauša. Kopā spēlētas vairākas izrādes “Teātra observatorijas” iestudējumos, bet Dailes teātrī pirmizrādi nesen piedzīvoja izrāde “Tetovētā roze”, kurā spēlē gan Maija, gan Karīna.

 

Ieeja pasākumā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: