Piecpadsmitgadīgais ventspilnieks Roberts Pētersons šonedēļ nācis klajā ar savu jaunāko studijas ierakstu - dziesmu "2x2".

"Dziesma "2x2" ir stāsts par kādu nedaudz apjukušu jaunieti, kuram patlaban dzīvē neveicas. Bet varbūt viņam tikai tā šķiet un domas par to, ka "visur ir labi, kur manis nav", ir tikai maldīšanās savās apjukušajās domās? Kuram gan nav gadījies dzīvē piedzīvot brīžus, kad "divi reiz divi ir viens"?" jautā dziesmas autori Artūrs Palkevičs un Guntars Račs.

Paralēli darbam pie jaunās dziesmas Roberts ir paspējis nofilmēties savā pirmajā videoklipā, kas ir veidots viņa populārākajai šī gada dziesmai "Cīrulis". Filmēšana norisinājās Ventspils pludmalē, kaitbordistu festivālā uz Ventspils Dienvidu mola, un Užavas jūrmalā. Filmēšanā tika iesaistīts Ventspils brīvostas locis "Pilots" ar kapteini Egilu Rutkovski priekšgalā.

Šīs nedēļas izskaņa Roberts ir aicināts uzstāties pasākuma "Top Latvijas Likteņdārzs" koncertā "Mīlestības dziesmas Latvijai", kas notiks 28.augustā un kuru tiešraidē translēs LTV1.

Dziesmu mp3 formātā iespējams lejupielādēt interneta portālā "Doremi.lv".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: