2. decembrī Ventspils kultūras centrā koncertā "Mana sirds dzied Ventspilī" savus 30 gadus dzīvē un 3 gadus uz skatuves atzīmēs šlāgerdziesmu autors un izpildītājs Kaspars Antess. Šis būs mūziķa pirmais solokoncerts dzimtajā pilsētā.

"Tieši pirms trim gadiem es sev apsolīju turpmāk klausīt sirdsbalsij - pametu stabilu darbu un visu enerģiju veltīju mūzikai. Es sev ticēju un šie gadi aizritējuši veiksmīgi. To der ielāgot katram - nekad nav par vēlu īstenot savu sapni!" gatavojoties solokoncertam, spriež Kaspars Antess.


Koncertā Ventspilī skanēs klausītāju iemīļotākās Antesa dziesmas - "Neskaties atpakaļ", "Saldā dzīve", "Paldies mātei", "Paceļam glāzes", "Stabulīte" u.c. Īpaši šim koncertam mūziķis gatavo arī ziemas romanču ciklu, kurā viņa dziedājumā varēs dzirdēt čigānu tautasdziesmas, kā arī Ulda Stabulnieka, Raimonda Paula un Ivara Vīgnera darbus. Pirmo reizi pēc Ventspils mūzikas skolas izlaiduma savā solokoncertā 2. decembrī Kaspars Antess izpildīs arī kādu īpašu klavierskaņdarbu, tādējādi apliecinot savulaik iegūto pianista diplomu.


Kopā ar Kasparu Antesa koncertā muzicēs pianists Anatolijs Livča, saksofonists Raivo Stašāns, kontrabasists Viktors Veļičko un bundzinieks Miķelis Vīte. Kopīgu priekšnesumu koncertā Antess gatavo arī kopā ar bērnu popgrupu "Jūras akmentiņi", kur savulaik pats uzsācis skatuves gaitas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: