Nepilnas stundas laikā policijas darbinieki aizturēja divus vīriešus, kas reibumā bjia sēdušies pie transporta līdzekļa stūres, tiesa atšķirīgi bija gan braucamie, gan apreibināšanās viela.

19.aprīlī ap plkst.15.20 Lielajā prospektā policija apturēja automašīnu "Mazda 323", kuru vadīja 29 gadus vecs vīrietis. Pēc apturēšanas šoferis tika nogādāts Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā uz medicīnisko pārbaudi narkotisko, psihotropo vai toksisko vielu reibuma konstatēšanai. Nepilnu stundu vēlāk Inženieru ielā policistiem aizdomīgs šķita kāds 36 gadus vecs vīrietis, kurš brauca ar mopēdu "Delta". Mopēdists izrādījās krietnās burās – izelpā konstatētas 2,12 promiles alkohola.

Šajā pašā dienā mājā Uzvaras ielā nepazīstams vīrietis no galda nozadzis maku, kurā atradās pensionāra apliecība, nauda un kredītkarte. Ierosināts kriminālprocess.

Laika posmā no 17. aprīļa līdz 19. aprīlim no īpašuma Kraujas ielā nozagts četru dzīslu alumīnija kabelis aptuveni 70 m garumā un 150 latu vērtībā. Turpat nozagtas arī citam mantas, bet policija uz aizdomu pamata par šo zādzību veikšanu aizturējusi 43 gadus vecu vīrieti. Viņš nogādāts Ziemeļkurzemes reģionālajā slimnīcā narkotisko, psihotropo vielu lietošanas fakta noteikšanai. Par zādzībām sākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: